hvordan du gjør en nese grind på et skateboard

hvordan du gjør en nese grind på et skateboard

Læring en nosegrind, også kalt en frontside nosegrind, tar balanse og fart. Det er en avansert skateboarding manøver der du skjærer foran lastebilen langs en fortauskant eller en blokk i en skate park. Du må ha kunnskap om grunnleggende trekk før du prøver dette trikset
en.
Skate med høy hastighet mot en fortauskant eller blokk. Sett føttene med ryggen foten på halen og foran foten rett bak forhjulene (Ollie posisjon). Foten stillinger er sentrale i å skape balansen du trenger for nosegrind. Pop en Ollie og land kun på forsiden lastebilen, gjør at du har nok fart til å bære deg gjennom grind.
To.
Bruk ryggen foten og armene for å balansere deg mens vekten din er flyttet til fronten, holder nosegrind. La momentum bære deg så lenge det lar. Husk, jo fortere du skrive inn nosegrind, jo lenger du kan slipe.
Tre.
Holde balansen mens du sakte ned, så pop en Nollie (nese ollie) av fortauskant. Du kan også bare slipe av enden, som er best hvis du er en nybegynner. Husk å holde fremre foten løftet for å holde skateboard nivå som du lander.
Fire.
Land i en huket stand til å absorbere støt. Du vil lande på alle fire hjul, klar til å skate til neste triks.

Tips og advarsler


 • Øv på ollies og balansering på foran lastebilen. Når de blir lett, så dette trikset vil ikke være så vanskelig å oppnå.
 • Bruk alltid verneutstyr når du rir.


 • relaterte artikler


  hvor er det beste stedet å finne boksing sko?
  hvordan å bruke chi til å utvikle fysiske potensialet
  hvordan kihap
  hvordan å lage en grappling dummy
  tillit aktiviteter for skolen
  thai kickboxing trening og condition trening
  hvordan du bruker sverd og dolker
  hvordan å lære tai chi online
  MMA boksesekktrening
  hvordan knock’em ut