hvordan du gjør det FMX hart angrepet trick

hvordan du gjør det FMX hart angrepet trick

Freestyle motocross (FMX) tilbyr både ryttere og deres publikum enorm spenning. De Hart Attack, oppfunnet av Carey Hart, en kjent, profesjonelle motocross rytteren, bygger på tidligere ferdigheter, og er et avansert triks. Du må kunne gjøre grunnleggende ferdigheter og bygge opp til denne avanserte lure før du prøver det
en.
Ta på deg sikkerhetsutstyr. Ta deg tid til å strekke på musklene før du får på sykkelen din.
to.
Master i Superman Seat Grab før du prøver en Hart Attack. Hvis du ikke kan gjøre noen form for FMX sete grip ennå, er du ikke klar for en Hart Attack.
Tre.
Finn en FMX rampe som har en god størrelse gap. Du kommer til å trenge minst 60 meter for å ha nok sendetid til å fullføre Hart Attack.
Fire.
Approach rampen med nok fart til å gi deg god luft. Hold kroppen lave, og hjelmen litt lavere enn du vanligvis gjør.
Fem.
Grip setet grip så snart du er luftbåren. Trykk ned så hardt du kan med armene. La beina kommet av pinnene. Hold kroppen din scrunched så nær som mulig i denne fasen av hoppet.
6.
Rett ryggen din så snart du får din kropp skjøvet helt tilbake til griper. Arch ryggen for å hjelpe deg ta med bena opp. Se på tanken å hjelpe deg å komme inn i en vertikal stilling. Ta med beina i vertikal stilling. Dette er det FMX Hart Attack.
7.
Slapp ryggen og bena og la dem komme tilbake til sykkelen. Ta kroppen tilbake i posisjon, men ikke la gå på grabben til føttene er nesten på pinnene igjen. Få tilbake din posisjon på sykkelen og lande den trygt.

Tips og advarsler


 • FMX Hart Attack Trikset er ekstremt farlig. Fortsett på eget ansvar.


 • relaterte artikler


  hvordan å slippe inn på en skateboard ramp
  hvordan bunny hop inn i en bmx manuell
  old-school kung fu teknikker
  hvordan spillet plan - tilnærming til mental forberedelse
  Kyokushin karate trening
  Slik heelflip på et rullebrett
  teknikker for fransk fot slåss
  Wushu trening tips
  martial arts skoler i Ohio
  hvordan du velger et samurai sverd