hvordan å stå opp i vannet på et wakeboard

hvordan å stå opp i vannet på et wakeboard

Wakeboarding's popularitet har ført mange vann skiløpere å gi den ekstreme sporten en prøve. Når du legger på wakeboard din, trenger du å komme i riktig posisjon i vannet før båten begynner å trekke deg. Komme ut av vannet på en wakeboard er annerledes enn hvordan du gjør det på ski
en.
Sitt i vannet med knærne bøyd. La brettet flyter opp slik at bunnen av brettet vender mot båten.
To.
Legg tauet over styret. Hold på tauet med begge hender over toppen av håndtaket. Hold armene rett, mellom knærne. Rull skuldrene tilbake og holde brystet opp.
Tre.
Fortell sjåføren at du er klar for trekk. Den vanligste betegnelsen er "Hit det," men du kan bruke noen ord som du og sjåføren har diskutert tidligere.
fire.
Opprettholde kroppen din posisjon som båten begynner å trekke deg. Motstå fristelsen til å stå frem før wakeboard er på toppen av vannet.
Fem.
Rett bena å stå etter at wakeboard har høvlet på toppen av vannet. I motsetning til i vannski, bør du lener litt forover over styret.
6.
Roter midjen slik at bly hip vender båten og presse håndtaket ned i nærheten av bly hoften. Som en begynnelse wakeboard rytter, bør lede foten være den samme som foran foten på en slalom ski eller skateboard.

Tips og advarsler


 • aldri ri en wakeboard eller delta i noe annet vannski-relatert virksomhet uten å ha på Coast Guard godkjent flotasjon.


 • relaterte artikler


  hvordan bli fordekte
  hvordan grunnleggende rail sliper på skiboards
  hvordan du gjør en bmx NAC-NAC
  hvordan sinnet skatepark etikette
  hvordan å helbrede press punkt streik
  hvordan barfot med det dype vannet start
  hvordan parkour rulle
  hvordan å bygge en snowboard hopp
  nunchucks teknikker
  hvordan man kan kjøpe wakeskating utstyr