hvordan å ri bakover på en bmx sykkel

hvordan å ri bakover på en bmx sykkel

Å lære å ri på BMX sykkel bakover, mer kjent som falske, er en morsom liten triks som lar deg kombinere flere enkle triks til en lang rekke handlinger, som alle er mer imponerende sammen enn når utført separat. Når du sykler fake er utrolig enkel, er det et triks som tar litt tid å mestre
en.
Grow vant til følelsen av å flytte tilbake på en sykkel ved å ri opp en rampe og kystfart ned igjen. Du vil snart oppdage at du automatisk skifte balansen når man kjører fake.
To.
Øv styring sykkelen når man kjører fake på samme måte. Vær oppmerksom på at når du styrer kjørende, er bevegelsen sykkelen følger flytende og glatt, men når du styre når du flytter bakover, resultatene er mye raskere og veldig hakkete, noe som gjør det vanskeligere å opprettholde kontroll.
3 .
Erkjenne at når du styre en sykkel mens ridning falske, slår du styret i motsatt retning av når man kjører fram til å oppnå de samme resultatene. Siden dette er counter intuitive til din års kjøreopplevelsen, må du oppnå en komfort nivå med denne kjøreteknikk før du går videre.
Fire.
Lær å ri falske på en åpen og flat overflaten. Velg et område som du er kjent med så du vet når du nærmer sidene og ender av ridning område.
Fem.
Ride falske med tyngdepunkt over midten av sykkelen. Face fremover mens riding. Du vil lære å gjenkjenne spissfindigheter av ridning falske og bygge opp din hastighet og evne til å snu og styre mens de gjør det.
6.
Fortsett å øve, og du vil se en markert forbedring i falske riding.


relaterte artikler


kickboksing for kvinner
hvordan å bruke bein håndtert kniver
ninja gear og våpen
hvordan å bygge en brannvesenet for varme
hvordan bygge en gate aking
machete kampteknikker
bag sparker kombinasjon teknikker
hvordan Kiteboard
hvordan du lager din egen balanse bord for skating eller surfing
hvor å fjerne håndtaket på en gammel samurai sverd