hvordan å lande i paragliding

hvordan å lande i paragliding

Paragliding er en ekstrem sport for eventyrere unge og gamle. Den riktige paragliding prosedyrer sikre en trygg og vellykket flytur. Under ledelse av en profesjonell paraglider, lære å utføre en jevn landing, mens paragliding å opprettholde sikkerhet og kontroll
en.
Forstå hvordan du utfører en "flare" mens paragliding. En fakkel er det viktig teknikk som brukes til å lande en paraglider og krever visse prosedyrer. Til fakkel i paraglider, tar bremsene i hver hånd og dra dem ned til din side og hold dem på plass. Dette reduserer arealet av paraglider og lar det synke ned.
To.
Plan hvor du skal lande før du starter din paraglider. Kontroller at du har rikelig plass til å lande trygt, og at du følger alle regler og prosedyrer i området der du planlegger landing.
tre.
Face vinden når du lander i paragliding. Vinden bidrar til å kontrollere hastigheten der du ned mot bakken og gir en mykere landing.
Fire.
Forbered til land med bestemte prosedyrer. Ved ca 20 meter ut av bakken, henge ut av selen med bena sammen og bøy knærne. Hold bremsene i hendene og på 5 meter fra bakken, flare bremsene raskt å minimere paraglider og kjøre et par skritt når du treffer bakken.
Fem.
Samle paraglider raskt å imøtekomme andre løpesedler og bærer den til din destinasjon, slik at det ikke blir skadet av bakken. Finn en åpen plass til å legge ut paraglider og kontrollere den for snags eller tårer før du pakker det bort.

Tips og advarsler


 • Gage vindhastigheten å fastslå hvor raskt å blusse. Hvis det er vind, flare sakte.
 • alltid søke profesjonell instruksjon før du prøver en paragliding landing.
 • Ikke flare tidlig. Hvis du flare tidlig og oppdager at du har mer å gå, holde armene i posisjon og sakte avslutte fakkel.


 • relaterte artikler


  hvordan å vikle din hånd for muay Hai
  hvordan å lære avslappet pusting
  populære kampstiler
  hvor å avslutte en kamp kjapt
  hvordan trene for MMA
  hvordan du utfører en karate side kick
  hvordan å utføre fmx hellige grip trick
  hvordan å klatre siden av en vegg med tau som en ninja
  Nord Xiaolin kung fu teknikker
  hvordan himmelen dykke