informasjon om softguns

informasjon om softguns

Airsoft våpen ble utviklet etter Japan vedtatt lover i 1980 som begrenset alt annet enn hagler og single-shot rifler til militære og politi. Som en reaksjon på en slik lovgivning, begynte gun produsenter som produserer kopier av faktiske skytevåpen. Disse replica skytevåpen har utseendet og mekaniske funksjon av deres dødelige motparter, men utnytt fjærer og /eller komprimert luft til å drive en plastikk BB mot et mål

Propulsion Systems

Airsoft våpen ble opprinnelig laget for å være gass-drevet, noe som betyr at de enten bruke en intern tank eller en ekstern trykkluft kilde (ligner på en paintball pistol ). Noen av disse modellene har funksjoner som tillater simulering av rekyl, og deres gass-drevne fremdrift tillater dem å skyte på kraftigere hastigheter. Til tross for tilgjengeligheten av andre fremdriftssystemer som i 2010, gassdrevne våpen er fortsatt tilgjengelig (selv for moderne kopier).

Automatic Electric Pistols (ellers kjent som AEPs) bruker et batteri og girkasse til å drive plast ammunisjon. Slike våpen fungerer bedre i kaldt vær, da gass framdriftssystemer er mer utsatt for iskalde temperaturer. Hastigheten på en AEP er generelt lavere enn en gass-drevet airsoft gun og områder 200-280 meter per sekund (eller ca 136-190 miles per time). Noen AEPs er mer korrekt kjent som Ebbs (Electric Blow-backs), fordi de simulere bevegelsene til en pistol var på veg når pistolen er avfyrt.

Ikke alle airsoft våpen er pistoler. Airsoft versjoner av andre våpen, som Colt Commando automatgevær, Steyr AUG maskinpistol og til og med HK MP5 maskinpistol er alle tilgjengelige.

Severdigheter

Noen airsoft våpen, som sine ballistiske partnere, har evne til å bruke et omfang. Den airsoft industrien har utviklet teleskopiske scopes spesielt for airsoft rifler, men noen spillere foretrekker å bruke faktiske skytevåpen scopes. Andre sighting systemer inkluderer en rød-dot sikte (typisk for kort rekkevidde). Kjente severdigheter for airsoft inkluderer en kopi av M68 Aimpoint synet, som brukes for M16 og M4 av USA militæret.

Magasiner

Til tross for den realistiske natur mange airsoft våpen, gjør natur airsoft ammunisjon bruk av virkelige magasiner umulig. Standard størrelse på en plast BB varierer fra rundt seks millimeter til åtte millimeter, og dermed bestemte magasiner er påkrevd. De er delt opp i kategorier: standard kapasitet, lav kapasitet, middels og høy kapasitet. Disse er ofte forkortet til "x-cap" av spillere og produsenter. I tillegg, trommel magasiner og "real-cap" magasiner er også tilgjengelig for enkelte våpen.

Standard-cap magasiner typisk hold like mye (eller omtrent det samme) som skytevåpenet i airsoft gun simulerer. Low-cap magasiner holder ikke mer enn hundre runder, mens mid-cap mags hold opptil dobbelt så mye. High-cap magasiner holde opp til 1000 runder, men de krever et hjul til å bli slått etter 50-70 skudd. Drum magasiner er laget for å simulere beltet-feed system av maskingevær som M60, og kan holde opptil 5000 runder. I sterk kontrast til en tromme, real-cap mags oppgi nøyaktig hvor mye ammunisjon det virkelige liv våpenet innehar.

Ytelse og juridiske problemstillinger

A low-end airsoft gun branner på omtrent 100 meter per sekund (ca 68 miles per time), kan selv tilpassede snikskytterrifler brann på over 500 meter per sekund (ca 340 miles per time). Således, mens airsoft er ikke ment å være dødelig, sier at potensialet. På grunn av at potensielle, har mange airsoft hendelser forbudt tilpasset våpen som kan fyre av metall BB, og noen krever et oransje markør å bli plassert på enden av våpen (ligner på et leketøy pistol). Fra og med 2010, er airsoft våpen ikke er klassifisert som skytevåpen under føderal lov, og statlige lover varierer for airsoft våpen og andre produkter.

Warning

Airsoft våpen er solgt som leketøy i mange butikker, men deres utseende og funksjonalitet gjør dem et farlig element som kan i det minste forårsake skade. Bruk alltid airsoft våpen ansvarlig og bruke riktig verneutstyr når du spiller airsoft spill. Unn airsoft våpen som lever skytevåpen, og aldri forlate et barn uten tilsyn med en airsoft pistol.


relaterte artikler


hvordan gjøre profesjonelle skateboard ramper
hvordan å lage en freestyle rampe for en skitt sykkel
hvordan å sette bmx sykler sammen
hvordan du kan unngå en foul ball på en baseball kamp
hvordan å trekke publikum til mindre-league baseball
hvordan komme i gang i å spille paintball
historie striper
hvordan bygge en gate skateboard
hvordan du gjør en handel flip på et skateboard
hvordan å lage en tre sykkel rampe