skateparks med skum groper i Florida

skateparks med skum groper i Florida

Fordi skateboarding på offentlige steder kan betraktes som en ordensforstyrrelse og skateboarding i nærheten av hjemmet kan anses lavt nivå støyforurensning, begynte driftige skateboard-entusiaster åpningen skate parker utformet med flere ulike ramper og flere fordeler over fortauet eller hjemmelagde ramper. Disse private parker ble snart selskap av offentlige deler lagt til lokale rekreasjon sentre. Dette betyr at det er flere skate parker med skum groper tilgjengelig året rundt i det varme-været delstaten Florida.

Kaptein Don Cerbone Memorial Skate Park

For løpere av alle striper og ferdighetsnivåer, og tilbyr kapteinen Don Cerbone Memorial Skate Park flere fordeler. Startet av foreldre og andre berørte borgere bekymret for farene ved skateboarding i gaten, var dette offentlig kurset designet og bygget på donasjoner og frivillige. Parken i seg selv er ute og har 22 000 kvadratmeter med riding med en mini-kurs skum pit, en gate kurs, flere ramper og rør. Et styre butikken ligger også på lokaler for de som ønsker å handle. Dette skate park tilbyr flere andre aktiviteter, men siden 13 mars 2010, er kapteinen Don Cerbone Memorial Skate Park gratis å beskyttere fra morgen til kveld.

Captain Don Cerbone Memorial Skate Park
Charlotte Fylke Sports Complex
Punta Gorda FL 33950
941-575-9253
ingen nettside

Orlando Skate Park

The Action Park Alliance-administrerte Orlando Skate Park ligger nær sentrum Orlando og tilbyr innendørs skating regn eller skinne. Kurset tilbyr en komplett mini-park med ramper, skum groper, rails, tornar, gap og en 11-fots vertikal rampe. A pro skater butikk er også tilgjengelig for reparasjon eller utskifting. The Orlando Skate Park mottar offentlig støtte, men er administrert av et privat selskap som arrangerer for show, konkurranser og beslektede idretter hendelser (for eksempel BMX konkurranser). Fra og med 2010, prisen for et dagskort for ikke-medlemmer er $ 8. 00 og $ 4. 50 for medlemmer. Et medlemskap er tilgjengelig for $ 45. 00 per måned, men en ubegrenset månedlige pass er $ 40. 00 for de som bare ønsker å skate. Timer for denne parken varierer fra 9 am til 11 am

Orlando Skate Park
400 Festival Way,
Orlando, FL 32801
407-898-9600
ingen nettside

Cocoa Beach Skate Park

Denne parken, som ligger en kort spasertur fra stranden, er designet for løpere av skatere. I tillegg til mini-kurs med skum groper, har Cocoa Beach Skate Park betong boller og ramper, en vugge og en av tre half pipe. Den sprell i denne parken er også med på en live webcam kringkasting under parkens åpningstider, slik at skatere er ofte et show for publikum. Fra og med 2010, tilbyr Cocoa Beach Skate Park opptak for $ 3. 00 per 4-timers økt og er åpen mellom 13:00 og 12 am, avhengig av dagen.

Cocoa Beach Skate Park
1450 Minuteman Causeway
Cocoa Beach, FL 32931
321-868-323
cocoabeachskatepark. com


relaterte artikler


hvordan du kan designe ditt eget skateboard
hvordan du ser alpint på 2010 Vancouver Vinter-OL
om skateboard triks
hvordan å lage kule sykkelen ramper hjemme
hvor å putte noen grafisk på et rullebrett dekk
Slik bestiller du paintball våpen
hvordan å bygge en skateboard rail fra skrap
hvordan måle atv felger
historie striper
hvordan å mestre snowboard