skateboard parker i Massachusetts

skateboard parker i Massachusetts

Skateboarding er en sport som har vokst store sprang siden sin barndom. I begynnelsen hadde Massachusetts skatere til å utnytte sine omgivelser, ofte adgang forbudt i parker og kontor områder for å finne de beste stedene å skate. Det er ikke lenger tilfelle. Skating har brutt gjennom til mainstream, og parker prikk delstaten Massachusetts, gi løperne en sjanse til å tilfredsstille deres behov for å makulere lovlig.

Reservation Road Skate Park

The Reservation Road Skate Park er i Reservation Road Park , som ligger i Hyde Park-området i Boston. På denne parken, kan løperne velge mellom tre ulike overflater til skate på: asfalt, metall eller betong. Parken har mange hånd-skinner til å male på, i tillegg til en liten halfpipe og manuell pads. Midtpunktet er en stor bolle for løpere å utføre vertikale triks ut av og få litt solide luft. The Reservation Road Park har også en atletisk felt og god parkering.

Reservation Road Skate Park
1 Tal Rd
Boston, MA 02136
617-635-4505
cityofboston. gov

Newburyport Skate Park

Den Newburyport Skate Park ligger bak Rupert Nock Middle School i Newburyport, Massachusetts, ca 45 minutter nordøst for Boston. Denne parken ble bygget av fartsmålerne, en skateboard-park selskap basert i Oregon. På grunn av sin utforming, gjør at parken løperne å lage linjer som strømmer fra bollen til bollen, noe som gjør for en imponerende skating opplevelse. Den Newburyport Skate Park er åpen mandag til fredag 14:30-20:00 eller solnedgang (det som er tidligere), lørdag fra 9 a. m. til 8 pm eller solnedgang (igjen, avhengig av hva som er tidligere), og søndag 13:00-17:00

Newburyport Skate Park
70 Lav Street
Newburyport, MA 01950
newburyportchamber. org

løpere Edge Skate Park

Mens skøytebane fungerer flott i sommermånedene i Massachusetts, vil ingen være med boller på utendørs parker i de kalde vintermånedene når de er fylt med snø. Det er der innendørs park løperne Edge kommer i. Det er den største innendørs park i Massachusetts, og har mer enn 30. 000 kvadratmeter skating området. Parken har full rør, halv rør, street områder og rails, og passer alle typer stilarter. Hjelm er påbudt på denne parken. Den er åpen 15:00-21:00 mandag til torsdag, 3 pm til midnatt på fredag, 9 am til midnatt lørdag, og 9 am til 18:00 søndag.

Løpere Edge Innendørs Skate Park
391 West Water Street
Taunton, MA 02780
508-823-4410
skatersedgeinc. com


relaterte artikler


hvordan å ri en skateboard
hva er en gass blowback airsoft pistol?
hvordan å male på aggressive skates
hvordan å slippe inn på en vert ramp (skateboard)
hvordan bygge et tau klatrer
hvor å putte bindinger på et forum Recon snowboard
hva er en 125cc dirt bike?
pro Rollerblade triks
skateboard triks hjelp
hvordan longboard skateboard