nybegynner skimboard triks

nybegynner skimboard triks

Som noen ny idrett eller hobby, tar skimboarding mye øvelse å mestre. Skimboarding krever enorm balanse og konsentrasjon i begynnelsen, men med nok repetisjon, blir det andre natur mye som å sykle. Når du får taket på grunnleggende skimming, hvorfor ikke prøve å lære noen nybegynner triks, mange av dem er lånt fra skateboarding og andre lignende aktiviteter.

Ollie

Det ollie er en klassisk skateboard triks som oversetter også godt å skimboarding . Bare hopp på skimboard og som du gli, trykk ned på ryggen foten mens du løfter din foran foten. Tanken er å løfte styret opp fra bakken og få så mye luft som mulig. Ikke forvent å få så mye luft som du ville gjort på et skateboard, men en skimboard ollie er et relativt enkelt triks for nybegynnere.

360 On The Sand

Dette nybegynner trikset er ganske lett å trekke av når du er komfortable glid på forumet ditt. Trikset innebærer spinner rundt i en 360 graders sirkel på sanden. Når først prøver å gjøre dette trikset, plasserer hånden din i sanden bak deg som en slags dreiepunkt. Når du får taket på dette, prøv spinning uten å legge hånden på sanden. Når du har mestret 360, kan du prøve en 720 (to etterfølgende spins). Pass på at det ikke er steiner eller andre hindringer når de prøver dette trikset fordi det kan være vanskelig å kontrollere brettet når du begynner å spinne.

Flyaway

Dette trikset innebærer utsetting seg på toppen av en møtende bølge. Alt du trenger å gjøre er å gli på skimboard mot bølgen og hoppe på det som du ville gjort med en Ollie. Denne delen bør være ganske enkelt for alle som har mestret Ollie. Den vanskelige delen er glir av bølgen og landing uten å tørke ut. Øv med lite bølger, og jobbe deg oppover til større.

Brannhydrant

Dette trekket krever praksis og balanse, men ser flott ut når du først får taket på det. Mens glir langs sanden, til venstre opp nesen av styret med hånden. Som du gjør dette, venstre foran benet opp og bøy den bak deg slik at kroppen din er støttet av bare hånden og ryggen foten. Tiltaket kalles en brannhydrant fordi skimboarder ligner en hund urinere på en brannhydrant mens du gjør dette trekket.


relaterte artikler


risikoen ved strikkhopping
utstyr som brukes i bull riding
hvordan å henge ti på en bmx sykkel
hvor å fjerne bokstaver fra skate hjul
hvordan få sponset i paintball
lære å ri en skateboard
Slik kickflip på skateboard din
hvordan du får en pro skateboard (for nybegynnere som ønsker å være gode)
hvordan å bygge en bmx firskåren gate
SWAT team trening ideer