de beste måtene å gjøre skateboard ramper uten treverk

de beste måtene å gjøre skateboard ramper uten treverk

Skateboard rampene er en måte å skape ulike terreng eller hindringer. Skateboardere er stadig på jakt etter alternativer til skateboarding på flatt underlag eller lange bakker. Under en lengre tørke i California på 1970-tallet, lærte skatere å ri opp og ned tomme svømmebassenger. Når denne teknikken ble utviklet, var en naturlig progresjon for å lage "kunstige" bassenger ut av forskjellige materialer. Disse ramper kan være så komplisert som fullstendig skate park eller så enkelt som en liten stigning for å gjøre ulike triks og øvelser.

Ramp typer

Rampe kommer i flere typer vanligvis knyttet til bassenget eller store rør konfigurasjon. En fjerdedel pipe er en rampe overgangen fra et flatt underlag opp til 90-grader (vertikalt) eller 45 grader. Halvparten rørene er to kvartal rørene mot hverandre slik at skater kan skate frem og tilbake mellom de to sidene. En bolle rampen er enhver rampe med en buet eller helt rund form. Dette gjør skøyter i ulike retninger og triks langs den øverste kanten av rampen. Rampe kan være enten vertikalt eller har ingen vertikale flater. Vertikal betyr toppen av rampen går til en ekte 90 grader og skater går rett opp. Noen ramper har "over vertikal", som betyr toppen av rampen kurver over mer enn 90 grader.

Akryl

En tidlig materialet som brukes for å lage ramper var klar akryl plater. Kvartalet-tommers plast har en veldig glatt riding overflaten som er bra for å opprettholde momentum, og er svært fleksibel. Dette gjør arkene av akryl å bli dannet til ulike konturer og former. Også, gjør klar plast for utmerket fotografering foran og bak skater. Festet til metall utforming, akryl ramper er holdbare og svært motstandsdyktig mot elementene.

Metal

Metal ramper er konstruert for innendørs bruk. Selv om en rampe med en metall overflate kan brukes utendørs, kan sterkt sollys gjør overflaten meget varm og smertefull å ta på. En metal rampen har de samme fordelene som akryl, men kan være mer økonomisk. Tynn stålplate eller aluminium koster mindre enn ark akryl. Metal ramper er holdbare og kan enkelt rengjøres og males. Den ene ulempe for metal er det kan dent og føre til divots og selvmotsigelser i glatte rampen flater.

Betong

Betong ramper er konstruert på samme måte som svømmebassenger og kan være over eller under bakken. Betong gir en hard riding overflaten og kan bli formet til mange forskjellige konfigurasjoner. Selv om en eneste konkret rampe kan være svært dyrt, kan en stor konkret skate park være det mest økonomiske design. Den betong krever lite vedlikehold og når helles over flere hundre kvadratmeter prisen blir relativt rimelig.

Skatelite

Skatelite er en sammensatt produsert materiale som er utviklet nettopp for skating. Lette og fleksible, skatelite ark kan festes til metall rammer konfigureres i forskjellige former: Halvparten rør, full boller, små freestyle plattformer og bærbare kvartal rør. Skatelite er værbestandig og bra for innendørs eller utendørs bruk.


relaterte artikler


hva er deler av et skateboard?
hvordan skateboard med triks for nybegynnere
hvordan du kan bli en airsoft distributør
hvordan trene for motocross racing
Slik starter et skateboard team
hvordan å lage en motorisert skateboard
Slik cartwheel en kajakk
hvordan å lære nye skateboard triks
hvordan å skate ramper
bmx rampe tips for nybegynnere