skisteder i nærheten av Seattle, Washington

skisteder i nærheten av Seattle, Washington

Hjem til Starbucks og den verdenskjente Space Needle, Seattle, Wash, er også kjent for sine utendørs aktiviteter for fastboende og tilreisende. Med sin overflod av naturlige underverk som fjell og skog, Seattle og i nabobyer ideelle omgivelser for både alpint og nordiske skiløpere.

Stevens Pass

Den Stevens Pass Ski Resort kombinerer eventyrene til ski sammen med en komplett restauranter og detaljvarehandel fra november til april. Etter en morgen med ski på toppen av bakkene i Mt. Baker, kan de besøkende utforske noen av feriestedets fast food eller fine restauranter. Skiområdet har også to butikker, Fall Line Sport og The Edge. Besøkende kan forvente mye snø noen ganger til sammen 382 inches i en sesong. Medlemmer av anleggets ledelse er for tiden arbeider med en plan for å inkludere terrengsykling i sommer blant sin framtidige virksomhet.

Stevens Pass
Summit Stevens Pass, US Highway to
Skykomish, WA 98288
206-812-4510
stevenspass. com

Summit at Snoqualmie

The Summit at Snoqualmie ligger omtrent 45 minutter fra Seattle, og er kjent for sin alpine ski. Skianlegget er omgitt av 2000 hektar med skog og ligger langs foten av Mt. Baker. I tillegg til ski, og tilbyr snowboard, snø skating og gir natten losji for sine gjester. Overnattingsmuligheter erfaring er beslektet til en hotellopplevelse med mer enn 80 rom og fasiliteter som et basseng og badstue. Med mer enn 450 totalt inches av snø hvert år, er besøkende sørget for en perfekt ski setting, som varer fra november til april. I løpet av sesongen, er anlegget åpent til 10 pm, seks dager i uken.

Summit at Snoqualmie
1001 State Route 906
Snoqualmie Pass, 98 068 WA
425 -434-7669
summitatsnoqualmie. com

Crystal Mountain

ligger ca 80 miles fra Seattle, er Crystal Mountain byens største skianlegg med 2600 hektar av av ski og snowboard terreng. Crystal Mountain har æren av å være vertskap i 1965 National Alpine mesterskap og tilbrakte mer enn 30 millioner dollar i renovering de siste årene. Anlegget fortsetter å legge til prestige sin gjennom civic bestrebelser som Ski Green Program, som fremmer fornybar energi. Ski er ikke den eneste attraksjonen på feriestedet. Overnatting innkvartering, bryllup, og retail shopping er bare noen av flere tilbud, og ikke minst spise på toppmøtet House Bistro. Med sin beliggenhet i høyden, kan middagsgjestene nyte utsikten over feriestedet og staten Washington. I motsetning til mange av statens skianleggene, Crystal Mountain åpent om sommeren fra midten av juni til midten av september.

Crystal Mountain Ski Resort
33914 Crystal Mountain Boulevard
Crystal Mountain, WA 98022
360-663-2265
skicrystal. com


relaterte artikler


skateboard parker i Wisconsin
spill med skateboards
hvordan gjøre en is kniv
hvordan å skjære motocross dekk
hvordan å lage en termitter bombe
forståelse skateboard lastebiler
styrketrening for Navy SEALs
hjemmelaget skate ramper
hvordan du gjør en powerslide
hvordan å lage en kort bord