skateboard parker i nærheten Muskegon, Michigan

skateboard parker i nærheten Muskegon, Michigan

Muskegon, Michigan er den største byen på den østlige bredden av Lake Michigan, og den har en rekke skateboard park muligheter for lokale skatere. Det er tre parker i og rundt større Muskegon området. Skate parker er viktig å fremme en sunn interesse for sporten ved å tillate et fristed for løpere som ikke krenker ikke på lover og eiendomsgrenser.

Jay Jay's Skate Park

Jay Jay's Skate Park er et non-profit organisasjon i Muskegon County. Den innendørs anlegget huser internasjonale og lokale konkurranser for skateboardere, inline skatere og BMX syklister på alle ferdighetsnivåer-nivå. Det er utstyrt med ramper og rails for individuelle øvelser og konkurranser.

Parken også fungerer som et knutepunkt for ungdom rådgivning, mentoring programmer og samfunnsbyggende hendelser. Park timer varierer i vinter og sommermånedene.

Jay Jay's Skate Park
181 Getty Street
Muskegon, Mi 49442
231-728-1500
jayjayskatepark. webs. com

Grand Haven Skatepark

The Grand Haven Skatepark er en 13 000 kvadratmeter, all-sement skøytebane park 15 miles sør for Muskegon. Parken omfatter for eksempel hindringer som en full-størrelse bolle, steg opp, boks, to Hubbas, fem og syv trapp rekkverk, flat bar, pyramide, kvartal pipe og flere banker. Den utendørs anlegg er et stoff, alkohol og tobakk-miljø.

skateboardere og inline skatere har rett-på-vei, men syklister har lov til å bruke parken. Sykler er pålagt å ha styret endeplugger og skatepark knagger å få lov på skøyter overflaten. Tilskuere må holde av skøyter overflaten.

Grand Haven Skatepark
16 Sherman Avenue
Grand Haven, Mi 49417
616-847-3493
grandhavenskatepark. org

City of Newaygo Skatepark

The City of Newaygo Skatepark er en 80-by-120 fots utendørs skate park 26 miles nordøst for Muskegon. Hindringene og overflater er laget av betong og rampe rustning-en spesiallaget skating overflate kompositt. Anlegget ble bygget av Kicker Ramp selskapet og finansiert av byen Newaygo i 2009.

City of Newaygo Skatepark
164 East Barton Street
Newaygo, MI 49337
231-452-6700


relaterte artikler


Slik kickflip på skateboard din
skateboard foten triks
hvordan å reparere en sykkel dekk
hvordan slår solceller sollys til energi?
hvordan gjøre rullebrett
hvordan du får gratis sesongkort til ski og snowboard
skateboard shop tips
hvordan du bytter atv snøplog deler
hvordan å sette sammen en motocross førstehjelp kit
hvordan longboard skateboard