skateboard og rulleskøyter parker i Florida

skateboard og rulleskøyter parker i Florida

Skateboarding er en konkurransedyktig ekstrem sport, som er sett i X-Games og andre landsomfattende konkurranser. Roller skating kan være en bedagelig idrett for barn eller voksne. Inline skøyter er en populær type rulleskøyter som er også sett i X-Games. Florida er hjem til mange skøyter parker som tilbyr leksjoner, leirer og et område for å praktisere for alle disse tre typene skating. Dette kan skyldes Floridas tropisk klima og høye priser befolkningen.

Kona USA Skateparks

Den Kona USA Skateparks inkluderer Kona Skatepark i Jacksonville og Stone Edge Skatepark i South Daytona Beach. Begge parkene gir anledning til å praktisere skate og inline skating, Stone Edge tilbyr også BMX opptak. Skatere i begge parkene skal ha en fraskrivelse signert, på filen og sertifisert. De kan bli medlemmer eller være innlagt for en dag. Hjelm er påbudt for alle skatere og albue pads, knee pads og håndleddsbeskyttere er sterkt anbefalt. Sammen med skateboard og rulleskøyter, er dette utstyret tilgjengelig for utleie. Kona USA Skateparks tilbyr også skøyteskole, Kona Camp og ukentlige specials.

Kona Skatepark
8739 Kona Ave
Jacksonville, FL 32211
904-725-8770
konaskatepark. com

Stone Edge Skatepark
1848 Sør Ridgewood Ave
South Daytona Beach, FL 32119
386-761-1123
konaskatepark. com

Ramp 48

ligger i Fort Lauderdale, Florida, 48 Ramp er ikke bare en skatepark, er er også en full-time kristen tjeneste innen Cavalry Chapel. Det er en innendørs skateboard og inline skating park som inneholder en valgfri bibel studie. Summer Ramp Camps tilbys ukentlig og er utført av skating proffene på to av de fem dagene. Ramp 48 opprettholder fokus på å tilby et område, slik at barna kan lære og ha det gøy i en oppsøkende tjeneste miljø. Fri gruppe skateboarding leksjoner tilbys på lørdag morgen. Private leksjoner og Bursdagsfeiring er også tilgjengelig.

Ramp 48
6290 NW tjuesyvende Way
Fort Lauderdale, FL 3333Cbr /> 954-782-7267
ramp48. com

Universal Entertainment og Skating Center

Som home of Central Florida's største maple-tre skating gulv, gir Universal Entertainment og Skating Center offentlige inline skating, skating leksjoner, leir programmer og rullehockey spill. Senteret har en rekke hendelser som tilbyr reduserte priser for gjester. Skate klasser og privattimer blir undervist av den USA-sertifiserte instruktører og trenere og er tilgjengelig for nybegynnere og viderekomne. To skøyter klubber møtes i sentrum, og leiren programmene er for barn fra 5 til 14 år gamle. Det skøyter Senteret har ni birthday party pakken alternativer i tillegg til private selskaper for bedrifter og organisasjoner.

Universal Entertainment og Skating Center
866 S. Gullris Rd.
Orlando, FL 32822
407-282-3140
universalskatingcenter. com


relaterte artikler


hvordan å skjære klatretau og seiler linjen
hvordan å lage en kjelke raskere
hvordan man kan kjøpe og velge en Snowskate
hvordan er skateboard dekk laget?
hvordan man kan kjøpe all-terreng sko
hvorfor kjøpe en profesjonell dykker klokke?
hvordan bygge en freestyle rampen
hvor å putte et forum Recon snowboard sammen
hvordan du rengjør en klokke
hvordan du kan fange luft av et hopp på ski