overlevelse gear og utstyr

overlevelse gear og utstyr

Overlevelse og utstyr består av noe verktøy, verneutstyr, våpen eller tilbehør som vil beskytte deg og hjelpe deg å overleve i en situasjon med stress eller fare. Dette kan inkludere menneskelige miljøer som kriger, opptøyer eller andre voldelige situasjoner, eller naturlige miljøer der du er truet av kulde, varme, sult, drukning eller andre potensielt dødelige situasjoner

Vann

Emergency situasjoner på havet, kan innsjøer og elver lett bli fatalt. En primær stykke overlevelse utstyr for slike situasjoner er en redningsvest enhet, vanligvis i form av en redningsvest. Redningsvester er konstruert for å hjelpe deg med å holde seg flytende, og å holde hodet og ansiktet over vann, selv om brukeren mister bevisstheten. De bør brukes til enhver tid når båtliv, særlig av dårlig svømmere, som kunne drukne hvis de faller i uten en. De inkluderer vanligvis en lys farge og en vedlagt fløyten for å hjelpe søker mannskap. Andre vann overlevelse utstyr inkluderer våtdrakt, redningsflåter, hai bur, dykkeutstyr, snorkel, fakler og livreddende ringer festet til tau.

Cold

Det primære målet med kaldt overlevelse utstyr for å holde varmen i samtidig som du unngår svette og fuktighet. Det beste materialet for dette er nede, så lenge det holdes tørt. er Polyester erstatter ned ikke så varm, men er langt mer motstandsdyktig mot fukt, så er å foretrekke å ned i våte omgivelser. Alle gå inn farlig kalde miljøer bør også ha en brannvesenet gjør kit som inneholder tørre fyrstikker, litt knusk, og en liten linse for å starte en brann med solen. Fire-sesong telt og sovepose er også brukt som barrierer mot kulde. Hvis en persons kropp temperaturen synker for lavt, vil de få hypotermi, noe som fører til forvirring, tap av bevissthet, og til slutt død.

Heat

Den primære forsvar mot varme er skygge og vann. Når fanget i en farlig varmt miljø med noen naturlig skygge, er det beste forsvar for å lage skygge med et telt klaff eller annet materiale, og å være riktig hydrert. Uten vann inntak, særlig i et varmt sted, et menneske vil normalt ikke leve lenger enn tre-fire dager. På lang sikt varme omgivelser, er et effektivt forsvar å grave oppholdsrom ned i bakken der det er kjøligere, og til å bygge boliger med ekstremt tykke og tunge vegger, laget av stein, cob eller adobe. Den termiske massen av disse veggene beholder kjølig på natten, og utstråler den inn i boligen i løpet av dagen.

Home Emergency

Ifølge Federal Emergency Management Agency (FEMA), bør nødutstyr være lett tilgjengelig i alle hjem og bil. Et hjem overlevelse kit kan omfatte en stor beholder med drikkevann (minst en gallon per person per dag), hermetisk mat (nok til tre dager), fyrstikker, stearinlys, lommelykt, en batteridrevet radio, nye batterier, varm sovepose, skriftlig materiale og bøker.

sivil uro

Civil uro er en av de mindre sannsynlige, men mer truende, overlevelse scenarier. Militære og politi enheter, som har mye erfaring med sivil uro, eier et bredt spekter av overlevelse utstyr tilpasset denne situasjonen, inkludert kropp rustning, gassmasker, våpen og kjøretøyer med funksjoner som skuddsikre vinduer, punktering bevis dekk, og integrert våpen. Selv om dette utstyret, med unntak av noen av våpen, er lovlig for privatpersoner å eie, mye av det er uoverkommelig dyrt, særlig gitt det faktum at det ikke er noen gang kommer til å være nødvendig. Bygge sterke miljøer og kjenne dine naboer er generelt langt større grad bidrar til sikkerhet enn å forsøke å rustning deg selv i sikkerhet.


relaterte artikler


hvordan du kan lage ditt eget nummer plate for skitt sykler
kule måter å snøre skateboard sko
hvordan bygge en tre rampe
hvordan å piske en Dirtbike
hvordan bygge skateboard dekk
hvordan du får en profesjonell sponsoravtale med skateboarding
hvordan å ri en bmx freestyle sykkel
hvordan bli en bedre skateboarder
typer skateboard lastebiler
hva rengjøringsmiddel å bruke for å rengjøre skate lagrene