nedoverbakke ski racing teknikken tips

nedoverbakke ski racing teknikken tips

Downhill ski racing er omstridt på alle nivåer, fra ungdom racing til OL til mestere hendelser. I alle disipliner og aldersgruppene, er målet alltid det samme og enkelt: For å fullføre løpet så raskt som mulig. For å oppnå dette, er det en mengde teknikker for å forbedre ski. Disse kan oppnås uansett hva ditt ferdighetsnivå eller alder.

Crisp Slår

Hold snur seg rundt portene rene og klare. Et godt utgangspunkt for å lage skarpe svinger er å ha en god holdning med knærne bøyd, hendene ut foran foran ansiktet og rumpa nivå med skuldrene. Fra denne posisjonen, vil vekten din overføre mer lett fra side til side, og du kan unngå slurvet svinger.

Parallel Ski

Under en sving, beina beveger seg i motsatt retning med utsiden benet beveger seg innover og innover beinet snu utover. Holde skiene parallelt mens denne etappen bevegelsen som skjer er en forutsetning for avansert ski-racing teknikker. Holde parallelle ski fordeler hastigheten som denne teknikken bedre engasjerer både skiene i lysbuegnist glatt, grasiøse snur.

Legg Inside Ski

Dette refererer til overføring av vekten på innsiden ski under en sving rundt en gate. Top syklistene har en 80-til-20 Forholdet mellom innsiden til utsiden ski vektbelastning. Den eksakte andel er ikke lett målbare, og er ikke kritisk viktig for alle, men elite syklistene, men er godt å ha en retningslinje. I storslalåm racing, er forholdet litt mer selv, og bør være 70 til ca. 30.

Aktiver Edge tidlig

Downhill rase svinger er ikke helt rund. De ligner noe av en lang komma. De fleste retning endringen skjer i god tid før porten, betydningen flertallet av carving bør også begynne der også. Rundt 70 prosent av svingen skal være fullført før porten. Dette er en vanlig feil for nybegynnere som engasjere slår bare når de har nesten passerte den. Øv innstillingen din indre kanten før han rundet porten og skape et mentalt bilde av linjen skiene ville trekke rundt porten, holder lange komma i tankene.


relaterte artikler


diy skateboard ramp konstruksjon
hvordan du installerer en clutch på en yamaha banshee
hva er en atv gnistfanger?
tilfeldige fakta om freestyle motocross
hvordan starte wakesurfing
hvordan sykkelen i snøen
hvordan å lage dine egne skate sko på nettet
hvordan du rengjør forseglede kulelager
hvordan du rengjør en atv radiator
informasjon om skateboard sko