kite surfing for nybegynnere

kite surfing for nybegynnere

Kite surfing, en ekstrem sport som blir stadig mer populært, kombinerer en rekke atletiske ferdigheter til å danne en aktivitet som er både utfordrende og givende. Mens de fleste kite surfere surfe på vann, kan det også gjøres over snø eller sand

Beskrivelse

Kite surfere bruker store, noen ganger oppblåsbare drager å utnytte vindkraft til å drive dem over vann (eller annen overflate). De gjelder en kombinasjon av lærte ferdigheter til å hoppe, jibb og gjøre andre triks. Med nok praksis, kan kite surfere få så mye som 30 meter på luft under hopp.

Kostnader

Beginning å kite surfe krever en god bit av investeringen. Men, som flere og flere folk har tatt av sporten, kan nye kite surfere ofte finne forsiktig brukt utstyr til en ganske rimelig pris. Minste nødvendig utstyr inkluderer minst en kite og linjer, en bar, en sele og et styre. Disse elementene kan kjøpes for mellom $ 1000 og $ 3000, avhengig av kvalitet.

Ekstra Utstyr

Mange utøvere foretrekker å ha ekstra utstyr. For eksempel, de fleste kite surfere eier flere drager å bruke i ulike vind styrker. Ideell brettstørrelser også variere avhengig av vinden og surferen vekt. En flytevest, en innvirkning vest, våtdrakt, sokker, hansker og hjelm er andre valgfrie elementer.

Fordeler

Selv kite surfing kan læres uten tidligere erfaring, kan kompetanse fra flere idretter gjør gi en fordel. For eksempel, vind styrets øvrige idretter som surfing, surfing, wakeboarding og snowboarding hjelper hone visse ferdigheter som også er nyttig for kite surfing. Drageflyging erfaring er også nyttig. Personer uten trening i idretter som er nevnt ovenfor, kan kreve noen ekstra uker til å beherske noen grunnleggende ferdigheter før du går videre til mer avanserte teknikker. Minst et par timer er anbefalt for alle nybegynnere.

Practice Teknikker

Det første trinnet for å lære å kite surfe, er å praktisere få kontroll over kiten på land. Når du er sikker i din evne til å fly kite fra stranden, kan du prøve å la dragen til å dra kroppen gjennom vannet mens du praksis kontrollere retning og hastighet. Senere begynner å bruke disse ferdighetene mens du står på brettet. Praksis vil gjøre deg i stand til å mestre disse ferdighetene begynnelsen og legge andre langs veien. En lignende metode kan brukes når man lærer å surfe på sand eller snø.


relaterte artikler


hvordan spille whirlyball
longboard skateboards
hvordan å designe en skate deck grafisk
hva utstyret trenger du for å kjøre en skitt sykkel?
forskjeller mellom ski hjelmer og klatring hjelmer
Hvordan velge en kite for kite surfing
hvordan få billige fire Wheelers under 600 dollar
hvordan å lage en bmx skum pit
hvordan å sette skateboard lastebiler på
hvordan trene for villmarken overlevelse