uvanlig scenario paintball spill

uvanlig scenario paintball spill

Paintball spillere bruker luft-baserte våpen som branner koagulert baller av farget maling for å overvinne motstanderne på en mock slagmarken. . Paintball kamper følger et sett med regler som kalles "scenarier. " Scenarier kan være så enkelt som eliminering eller kan være svært komplisert. Noen uvanlige scenarioer eksisterer for spillere, og entusiaster skal føle seg fri til å komme opp med sine egne scenario varianter.

Forræderis

Den avhopp scenariet dreier seg om usikkerhet på slagmarken. Spillere kan eliminere motstandere med en rask skudd, men kan også velge å konvertere fiender til laget sitt. Spillerne gir egne paintball markør kanoner samt en polstret sverd eller ansatte å tappe fiender. Enhver fiende avlyttet av stangen i stedet for å bli skutt feil til det andre laget. Hvis de bruker noen av lagene farger, bør de fjerne dem umiddelbart. Arm bånd fungerer godt for team farger i avhopp som de er lett endres mid-match.

Target

Ikke alle paintball kamper kommer i form av eliminering kamper. Spillerne bruker reglene i målet scenario for å skape en kamp hvor et enkelt element blir alle viktige. Målet er et hovedmål med kampen, og må beskyttes, eller ødelagt, for enhver pris. Scenario arrangørene bør sette opp et mål, ikke større enn spillerens overkropp, et sted på slagmarken. Et team har som oppgave å forsvare målet, andre med å prøve å ødelegge den. Kampene kan være tidsbestemt eller kan fortsette inntil det ene laget taper halvparten eller mer av sin kraft.

Snipers Bare

Paintball snikskyttere ligge i vente når de plukker ut mål fra de beste dekning de kan finne. Den snikskyttere-eneste scenariet forhindrer shotgunners, overfall tropper og andre aktører kommer inn i feltet. Spillere bare har en kort, polstret våpen og deres trofaste snikskytterrifler. Alle som banket med polstrede våpen umiddelbart forlater feltet som han har vært "stealth drept" av en annen snikskytter. Ellers fortsetter spille som snikskyttere forsøk på å skylle hverandre ut av beskyttede posisjoner. Den siste sniper står vinner kampen.


relaterte artikler


hvordan å designe en kortstokk skate
hva er strikk ledningen hopping?
hvordan bygge en billig skateboard ramp
lokale skateboard parker i houston
ATV løyper i North Carolina
Reglene for freestyle motorcross
hvordan å feste en isøks i en pakke
hvordan du gjør en tre flip (360 flip) på et rullebrett
hvordan du kan designe ditt eget skateboard
hvordan du gjør skateboard triks på kvartal rør