skateboard parker i Wisconsin

skateboard parker i Wisconsin

Wisconsin ligger i nord-sentrale delen av USA, og regnes for å være en del av midtvesten. . Det er mange skate parker spredt over hele staten og alle varierer fra tre til betong. Med antall parker i Wisconsin, skatere på alle nivåer er sikker på å finne en som passer deres behov.

Cream City Skatepark

Cream City Skatepark ligger i Butler, Wisconsin. Dette 18000-kvadrat-fots parken er innendørs, og ble designet og bygget av Jeff Chase og Mike Roebke. Parken har både en bolle og street kurs. Gaten Kurset inkluderer trappevask hull, rails, fly bokser, hubbas og kvartal rør. Bollen var bare redesignet og ble avsluttet i april 2010. Det er en fullt forsynt pro shop på stedet, og barn under 18 år skal bruke hjelm.

Cream City Skatepark
5560 N. Park Dr.
Butler, WI 53007
262-790-9675
creamcityskatepark. com

4 Seasons skatepark

4 Seasons Skatepark ligger i Madison, Wisconsin. Parken er helt inne og er 20. 000 kvadratmeter. Parken har to mini-ramper, betong avsatser, morsomme bokser, rekkverk, trapp hull og et par hubbas. 4 sesonger er også hjemmet til en full-størrelse 6-fots half pipe. Alle løpere må der hjelmer, og de under 18 må ha en forelder eller foresatt signere en wavier før skating. Det er en pro shop på eiendommen.

4 Seasons Skatepark
3226 Progress Rd.
Madison, WI 53701
608-222-PARK
concretedisciples. com /skateparksdb /skateparks_display. php? id=1380

Mt. Horeb Skatepark

Mt. Horeb Skatepark ligger i Mt. Horeb, Wisconsin. Det er et utendørs betong park som er 9000 kvadratmeter. Parken ble bygget og designet av CA Skateparks. Parkens hovedattraksjon er en stor bolle som varierer i høyde, men har en veldig myk overgang. Parken har også en gate kurs, som har avsatser, rails, trapp hull og flere fly bokser. Det er ikke en pro shop i lokalene, og det er ingen pad krav.

Mt. Horeb Skatepark
201 Telemark Pkwy.
Mt. Horeb, WI 53572
concretedisciples. com /skateparksdb /skateparks_display. php? Id=5362


relaterte artikler


hvordan å bygge en kicker (hopp) i snøen
hvordan å klatre antenne silke
Hvordan skjerpe isskruer
monkey skateboard triks
hvordan få flere bølger surfing en overfylt sted
hvordan komme skateboard grep tape i forskjellige farger
hvordan å lage en 4-fots mini half-pipe
hvordan å bygge en snowboard morsom boks
hvordan å lage en skate sko på nettet
den beste måten å bygge en skateboard rampe