skateboard parker i Ohio

skateboard parker i Ohio

Ohio ligger i Midtvesten delen av USA, og er landets syvende mest folkerike stat. . Det er kjent som "Buckeye State», og er hjem til mange top-notch skate parker. Det finnes en rekke skate parker i Ohio som spenner fra utendørs til innendørs, og fra tre til betong.

Skatopia

Skatopia er Ohio mest kjente skate park. Det ligger i Rutland, som er i den sørøstlige hjørnet av staten, like i nærheten av West Virginia grensen. Parken ble omtalt som et nivå i videospill, Tony Hawk Underground 2. Det åpnet i 1995, og eies og drives av Brewce Martin. Denne parken er ikke for nybegynnere som de fleste av hindringene er svært bratte boller som kan ha vegger som når 13 meter i høyde. Skatopia er også hjem til Museum of Skateboard History. Parken er gratis, men donasjoner er velkomne. Hjelmer og puter er ikke nødvendig.

Skatopia
34961 Hutton Road
Rutland, OH 45775
740-742-3169
www. skatopia. org

Evolution Skate Park

Evolution Skate Park ligger i Canton, Ohio. Canton er i det nordøstlige Ohio, og er en av de største byene i staten. Evolution Skate Park er en helt innendørs skate parken som ble bygget og designet av Team Pain. Parken har en stor bolle som spenner fra tre til åtte meter i høyden. Det finnes også ulike mini-ramper og en gate kurs, som har et utvalg av kvartalet rør, trapp hull, rails og bokser fly. Alle rampen overflater er treverk, og hjelmer er nødvendig.

Evolution Skate Park
216 Navarre Road Southwest
Canton, Ohio 44701
330-452-5SK8

Powell Park

Powell Park ligger i Powell, Ohio. Powell ligger like utenfor hovedstaden i Columbus, som ligger i den sentrale delen av staten. Den skate park på Powell Park ble ferdigstilt i 2010. Det er helt ute, og er laget av betong. Parken ble designet og bygget av Team Pain. Powell parken er ment å ha stor flyt og har mange kvartal rør, twinkies, fly bokser, hubbas og mini-ramper. Den viktigste funksjonen i parken er en ni fots bolle som har et basseng mestring. Parken er gratis å bruke, og pads er ikke nødvendig.

Powell Park
47 Hall Street
Powell, Ohio 43065
614-723-7453


relaterte artikler


typene longboard skateboard
triks for å utføre i en rullestol
lover for skateboard parker
hvordan å trekke overganger for en skateboard rampe
hvordan å bygge en grind rail for en sykkel
hvordan du gjør skateboard triks: kickflip
Nollie flip tips
hva er høst og arrestere sikkerhetsopplæring?
hvordan du bruker en klatretau på Half Dome kabler
som oppfant ripstik?