skateboard parker i Maine

skateboard parker i Maine

Maine er den østligste delstaten i fastlands-USA. . Den er mest kjent for sin vakre natur og fantastisk sjømat. Maine ble først avgjort i 1604, og er den eneste staten hvis navn er kun én stavelse lang. Staten er hjem til mange store skate parker som garantert vil glede alle typer skating.

Badekar Skate Park

Bath Skate Park er Maine største innendørs skatepark. Bath, Maine ligger nordøst for Portland og er kjent som "City of Ships. "Parken er hjem til en 6-fots bolle, 5-fots bank rampe, flueboksen og Hubba, 4-fots kvartal pipe, 6-fots half-pipe, 3-fots mini-ramp og ulike typer rails og bokser. Bath Skate Park er også en ungdom konsertscene og har et gratis Internett-kafé, bedehus og ping-pong bord. Hjelm må brukes og spent hele tiden, og de under 18 år må ha foreldre eller foresatte på en fraskrivelse. Den Parken er åpen syv dager i uken og det er en skate butikk i lokalene. Fra sommeren 2010, koster Badekar Skate Park $ 10 for de over 18 år, og $ 5 for de under 18 år.

Badekar Skate Park
26 Summer Street
Badekar, 04530 ME
(207) 443-8900
bathskatepark. com

Damariscotta Skate Park

Damariscotta ligger i midt-kysten Maine, like nord for Bath. Damariscotta Skate Park er ganske ny, og var designet til å ha stor flyt når skated. Parken har en 6-fots bolle, 13-fots vegg tur, 3-fots mini-ramp, flybox og Hubba og ulike rails. Alle ramper er tre, og parken er helt inne. Skate parken er åpen syv dager i uken og har en skate butikk i lokalene. De under 18 år må ha en forelder eller verge underskrive på en fraskrivelse før de kan skate. Fra og med 2010, avgifter Damariscotta State Park et gebyr på $ 5 for de som ønsker å skate.

Damariscotta Skate Park
64 Chapman St.
Damariscotta, ME 04543
207-563-1113
concretedisciples. com

Old Town-Orono YMCA Skate Park

The Old Town-Orono YMCA skate park ligger i Old Town, som ligger sentralt i Maine. Parken ble begge designet og bygget av lokale skatere. Det er områdets eneste innendørs skate park, og ofte kan bli trangt. Parken har forskjellige kvartal rør som fra 4 til 6 fot, en pyramide, 3-fots mini-ramp, trapp gap og ulike rails. Hjelmer skal brukes og spent til enhver tid. Alle ramper har overflater i tre, og det er ikke en skate butikk i lokalene. Fra og med 2010, koster parken $ 7 til bruk.

Old Town-Orono YMCA Skate Park
472 Stillwater Ave
Old Town, ME 04468
207-827-KFUM
concretedisciples. com


relaterte artikler


hvordan finne ut hvilken størrelse wakeboard du trenger
hvordan makten kite
hvordan å lage en billig skum pit
hvordan du registrerer deg å kjempe i wwe
den beste måten å bygge et mini skating rampe
hvordan fallskjermhopp i det sentrale Illinois
hvordan bygge en billig bank to bank skating ramp
hvordan å skaffe seg en skate park rampe
hvordan du får gratis skateboard ramp planer
Slik kolofonium en okse tau