skateboard lagrene informasjon

skateboard lagrene informasjon

Skateboard lagrene inne i hjulene gjør det mulig for styret til å rulle. En standard skateboard har åtte lagrene. En plast eller metall ball retainer dekker lagrene for å beskytte mot smuss og fuktighet. Ta av dekselet for å rengjøre lager eller legge olje å gjøre dem raskere. Sveitsiske ingeniører produserer den raskeste og mest holdbare skateboard lagrene. Den ringformede Peiling Engineer's Committee priser skateboard lagrene basert på hastigheten

Historie

På tidlig 1980-tallet, kunne du ikke finne topp kvalitet skateboard lagrene i USA. Blomstrende amerikanske selskaper ikke kunne konkurrere med japanske produsenter som produserte lavpris lagrene i masse mengder. Selv om den japanske produserte kvaliteten kulelager, krevde skatere lagrene som produserte mer fart. Høy kvalitet lagrene laget i USA kom ikke på markedet før tidlig på 1990-tallet.

Typer

Lagre produsert i USA er vurdert basert på hastigheten. Karaktersystemet kjent som ABEC skalaen har 1, 3, 5 og 7 rankings med en den laveste. Høy kvalitet kulelager produsert av sveitsiske ingeniører er vurdert 7 og bør bare brukes av erfarne skateboardere.

Funksjon

Hver av de fire hjulene har to lagrene inn i sirkulære innrykk av skateboard hjulet. Lagrene la skateboard til å nå sitt optimale hastigheten med bare noen skyver fra skater. Skateboardere slå sine styrer sidelengs i en "power slide" for å bremse ned etter å ha nådd en topp hastighet.

Forebygging /løsning

Fukt forårsaker lagrene til rust, så lagre skateboard på et tørt sted. Smuss og støv vil også holde deg opp. Fjern plasten lagerdekselet å eksponere ballen lagrene og bruke et tørt tørkepapir til forsiktig skrubbe ballen lagrene.

Advarsel

Aldri skate utenfor dine ferdigheter. Hvis styret kommer en ubehagelig hastighet, utfører noen makt lysbilder å redusere din momentum. Nybegynner skatere kan ta deres tilbake foten ut av styret, og skyv den over bakken for å skape motstand og reduserer bord. Når styret begynner å vingle, den har nådd sitt optimale hastigheten.


relaterte artikler


hvordan man kan kjøpe og velge en Snowskate
hvordan du gjør din paintball pistol automatiske
hvordan man skal håndtere å tape en kamp
regler for bmx ridning
Slik duck dykke et surfebrett
hvordan du får gratis sesongkort til ski og snowboard
ATV off road kjøring teknikker
hvordan å lage en kjelke raskere
skateboard mini ramp trick tips
hvordan å lage et snowboard av en skate deck