online tips for skateboard triks

online tips for skateboard triks

Skateboarding er en mosjonsaktiviteter som startet i Sør-California, men har ikke oppholdt seg der. . Disse dager, det er mer enn en 1000 skate parker i USA, for ikke å snakke om overflod av de private, og det er rangert som den tredje mest populære sporten blant tenåringer. Mark Sperling, grunnleggeren av Op Girls Lær å Ride sier, at "Mange av barna er ute etter alternativer nå, de ønsker ikke å gjøre lagidretter Skateboarding er en måte for dem å uttrykke hvem de er og deres kreativitet. . "Det er enda online ressurser for tips om skateboarding og triks for å utfordre deg.

Skateboard Trick tips

Dette er en grunnleggende, enkel nettsted som skiller den triks ut fra om de er flat-bakken triks eller lysbilder og sliper , men også rangerer dem av deres vanskeligheter som nybegynner, middels eller avansert.

Ettersom noen av nybegynner trekk er nødvendige for avanserte og mellomliggende skøyter, er oppsettet nyttig for å vite hvilke triks du må beherske før flytte inn på hardere backside flip eller skjeve grind.

Tipsene kommer med bilder, veiledning og instruksjonsvideoer videoklipp slik at du kan forstå beveger mekanikk og se dem i fortsatt og i bevegelse. Men noen av tipsene, spesielt de mellomliggende lysbilder og sliper, synes å være nede.

Skateboard-trick-tips. com

Skateboard-City

Skateboard-City har bredt spekter av tips for alle nivåer, til alt fra en nybegynners guide skateboarding til detaljerte instruksjoner om hvordan du gjør en frontside lipslide.

Noen av deres tips inkluderer video, men noen gjør det ikke. Hver spissen starter med en liste over ting du bør vite hvordan du gjør før du prøver kunsten, som er en god måte å måle om det er din neste knep.

Nettstedet tilbyr mer enn som så. Det har også 13 kanaler verdt av streaming video for å lære triks, se andre skatere 'bevegelser og gear anmeldelser. Det har også skateboarding artikler og en vedlagt forum, komplett med en seksjon om trikset tips.

Skateboard-city. com

Transworld SKATEboarding. com

Skateboarding har how-to videoer flat-bakken triks, hyller, overganger og håndbøker av skatere som Brandon Biebel, Chris Troy og Richard Angelides.

Men det er ikke noen skriftlige instruksjoner eller stillbilder, og nivået av forklaringen i videoene varierer fra en til den neste. Nettstedet viser trikset flere ganger, så det er definitivt bra for å få en følelse for hvordan det skal se ut og hvordan andre skatere gjør det. Det er andre videoer også, med intervjuer, konkurranse klipp og skøyter nyheter. Det vert et vedlagt forumet også, men det er mye mer kommersielt baserte enn andre fora.

Skateboarding. transworld. net


relaterte artikler


hvordan du gjør en bmx over tannpirker til fakie
hvordan å male en bmx sykkel ramme
hvordan å ri en ripstick
hvordan du gjør et hopp på en ripstick
hvordan å rengjøre og beskytte teak ski plattformer
Slik backside smith grind på et rullebrett
hvordan å lage en snowboard
hvordan å lage en snowboard morsom boks
honda xr70 informasjon
hvordan skateboard for jenter