morsomme paintball scenario spill

morsomme paintball scenario spill

Paintballl er svært konkurransedyktige, og noen ganger narr blod og ekte svette i en simulert slagmarken kan veie på paintball spillere. . Event arrangørene foretrekker å holde besinnelsen kjølig og spillere hvilt så mye som mulig for å unngå utbrenthet eller aggressive hendelser i løpet av en kamp. Moro paintball scenarier bryte monotonien av vanlige paintball kriger ved å gi spillerne en sjanse til å slappe av mellom de mer konkurransedyktige kamper.

High Noon

Pistol-baserte paintball markører gi den primære bevæpning i High Noon scenario. Spillerne tar stilling på hver sin side av feltet, rett overfor en fiende team medlem. En spiller fra hvert lag er gitt en hagle og lov til å ta en posisjon bak duelists. På teller til tre, regnet av shotgunners unisont, spillerne trekker markører og fyre av ett skudd. Laget med det minste antall sårede vinner. Shotgunners også bare får ett skudd, men kan ta det mot enhver motstander på feltet.

Red Light, Green Light

Spillere som ikke kan bevege seg fritt i dette morsomme spillet scenariet. En spiller tar utpeking av "ringer" og sitter i en stol med et mål som ligger ved siden av. Den som ringer skal være bevæpnet med et angrep eller sniper rifle. Andre spillere forhånd ubemerket mot den som ringer når han annonserer "Grønt lys!" På en samtale med "Red Light!" alle spillerne må holde sin posisjon. Alle som ble tatt flytter på seg under "Red Light" går fra feltet og noen synlig for den som ringer under et rødt lys kan være skutt av ham. En spiller som forskudd nær nok til målet å skyte bullseye vinner kampen.

Plugg of War

Pluggen for krig scenario Spillet dreier seg om en stor badeball eller lys medisin ball. Spillere må ikke berøre ballen på noen måte, og må få ballen mellom målstengene på motsatt side av feltet. Ballen begynner i nøyaktig midten av området. Deltakerne flytte ballen ved å skyte den med paintballs. Det laget som scorer vinner første kampen. Alternativt, kan arrangørene tid kampene og kunngjøre det laget med flest poeng scoret som vinner.


relaterte artikler


hvordan du skriver ut grafikk på et rullebrett
hvordan å kjøpe en gt freestyle sykkel
hvordan trene for motocross racing
hvordan å trekke overganger for en skateboard rampe
hjemmelaget surfebrett stativer
hvordan finne skateparks i ditt område
hvordan Trey flip
skaterampe instruksjoner
sikkerhetsmessige bekymringer om halv tube skateboard ramper
hvordan å lage en trampoline sykkel (trampbike)