kite surfing farer

kite surfing farer

Kitesurfing har vokst som en sport i det første tiåret av det 21. århundre og er kjent for sin høye risiko og høy-belønning spenning. . Sporten innebærer surfere feste en fallskjerm for seg selv mens du surfer og bruker vinden til å trekke dem over vannet. Som det er en ekstrem sport, er det ganske farlig. Vær, beliggenhet og andre kitesurfers alle utgjøre problemer. Kjenne risiko er viktig for sikker kitesurfing, slik at du kan unngå fallgruvene og potensielt dødelig farer.

Miljø og Vær

Kitesurfing i sterk vind eller torden er ekstremt farlig. Å bli kastet rundt ved sterk vind er blant de vanligste årsaken til skader mens kitesurfing. Sterk vind kan også trekke en kitesurfer langt fra bredden. Som andre former for vannsport, når værforholdene forverres utover en kitesurfer evne til å håndtere dem, kan det være dødelig. Bli tatt i ledninger eller være i grunne områder nær faste og flytende innretninger er også farer i kitesurfer ansikter.

Verneutstyr

Ikke hjelm og redningsvest kan være svært farlig. I tillegg bør en kite alltid være utstyrt med et sikkerhetssystem release system som er testet regelmessig. En defekt (eller ikke-eksisterende) system kan resultere i alvorlige skader. Det er farlig å surfe uten en kniv eller en annen kutte object. If kiten linjen blir fanget eller sammenfiltret på noe, kan du bruke en kniv til å skjære gjennom knutene å unngå ytterligere farer.

Tilskuere og andre deltakere

Kitesurfing er ikke bare farlig for surferen, men også for de rundt ham. Som med andre ekstremsport, når mer enn én deltaker er kitesurfing, er det mulig at en kollisjon eller sammenfiltrede kite linjer kan oppstå. Tilskuere nær handlingen risikere å bli rammet dersom en kitesurfer er nær land, på grunn av hans uforutsigbare hastighet.

Lofting

Å være lofted vanligvis innebærer en sterk og uventet vindkast fange kite og løfte surfer inn håret. Surferen kan løftes flere hundre meter i luften. Selv om dette er primært en fare på vannet, er det en risiko for å bli lofted på land. På grunn av alvorlighetsgraden av vinden, kan en surfer bli fraktet over land eller vann eller til og med kastet inn gjenstander, samtidig som lofted.


relaterte artikler


downhill sykkel teknikker
hvordan du tester dirt bike dekk
hvordan parkour
hvordan du gjør en kickflip ollie
hva er strikkhopping?
hvordan sette din snowboard bindinger
hvordan å lage en Quarter Pipe
hvordan en clutch arbeid på en skitt sykkel?
hvordan man kan kjøpe og velge en Snowskate
hvordan å klatre en kokosnøtt palme