hvordan velge riktig freestyle sykkel

hvordan velge riktig freestyle sykkel

Ekspertene på Dick's Sporting Goods forklare at en freestyle sykkel er designet for å gjøre en rekke BMX triks på flate fortau eller betong ramper. Freestyle sykler har små rammer og hjul, som alle BMX sykler. Velge riktig freestyle sykkel for dine behov, avhenger i hovedsak på din størrelse, ditt nivå av dyktighet og den type triks du ønsker å utføre. Freestyle BMX riding krever en høy kvalitet sykkel med spesielle tilbehør. Uten riktig sykkel, kan utføre freestyle triks være farlig eller umulig.
en
Bestemme størrelsen på freestyle sykkel du trenger. . . Ekspertene på Dick's Sporting Goods si er at de fleste freestyle rammer i samme størrelse, og at rytteren komforten er kontrollert ved å velge riktig sete-post og styret stiler.
To.
Se etter en solid ramme med ingen svake punkter. Den freestyle sykkel ramme er sterkere og mer forsterket enn andre BMX rammer på grunn av sin bruk i triks utført på fortauet og betong ramper, sier eksperter på Bums på Bikes. Ex
tre.
Undersøk sykkelens dekk. Freestyle dekk bør ha jevn treads for riktig ytelse på betong og fortau.
Fire.
Velg en sykkel med lineære trekk foran og bak bremser. Sykkel Garage Indy bemerker at lineære trekk bremsene er best for freestyle sykler som de tilbyr den mest kontroll over sykkelen. En freestyle sykkel bør ha både foran og bak bremser å stoppe sikkert på glatte flater.
Fem.
Sjekk at alle freestyle sykkel du vurderer å kommer med avgjørende tilbehør for å utføre freestyle triks. En gyro baserte kabel de-rot system for å la forhjulet å rotere fritt, samt foran og bak hjulet knagger for stående triks, er alt nødvendig utstyr på en freestyle sykkel.

Tips og advarsler


 • Hvis freestyle sykkelen du velger har tunge trinn, vil du sannsynligvis trenger å skifte dekk før du prøver triks.
 • Prøvekjøring en freestyle sykkel, om mulig, før du kjøper det. Dette vil gi deg en følelse for størrelsen, håndtering og kvaliteten på sykkelen.
 • Ikke forsøk å konvertere en BMX sykkel til en freestyle sykkel. Den lette BMX rammen er ikke laget for å holde opp til stress freestyle triks.


 • relaterte artikler


  om bmx spill
  hvordan å bruke snøen blad
  hvordan bygge en lekeplass skateboard ramp
  hvordan å lage en lang skateboard
  hvordan komme i gang i å spille paintball
  hvordan bli raskere
  waveboard vs ripstik
  hvordan 360 flip på et skateboard
  hvordan å mestre ollie på skateboard
  spesielle snowboard triks for barn