hvor å endre exo skate hjul med en umbraconøkkel

hvor å endre exo skate hjul med en umbraconøkkel

K2 EXO rulleskøyter er fitness rulleskøyter best egnet for nybegynnere. Med en myk støvel design, Exo skøyter er komfortable og fleksible. Inline skate hjul har gått gjennom mange utviklinger, inkludert bruk av et materiale som heter polyuretan å lage skate hjul. K2 EXO rulleskøyter er veldig populært og kan trolig finnes på din lokale sportsbutikk

Du trenger:.
To allen skiftenøkler


en
Løsne. . akselen skruene som blir med hjulene til skate rammen ved hjelp av en umbraconøkkel. Bruk en umbraconøkkel for å holde akslingen skruen på plass og bruke andre Allen fastnøkkel til å løsne akselen skruen på den andre siden.
To.
Fjern akslene skruene og trekk den gamle hjul fra skate rammen.
tre.
Installer nye polyuretan skate hjul størrelsen er tilpasset K2 EXO rulleskøyter. Justere rattet lageret med fronten hull på rammen. Sett akselen skruen inn i rammen og gjennom hjulet lageret. Trekk til akselen ved hjelp av ett umbraconøkkel for å holde akselen skruen på plass og den andre til å stramme skruen akselen fra den andre siden. Gjenta denne prosessen til alle hjulene har blitt installert.

Tips og advarsler


 • Spin hjulene med hånden for å sørge for at de flyter fritt. Hvis hjulene ikke flyte fritt, kan akselen skruen være for stram. Finn hjulet som blir begrenset. Løsne skruen akslingen sakte til hjulet spinner uten forstyrrelser.


 • relaterte artikler


  skateboard lagrene informasjon
  Hvordan gjør du en g sving på en bmx sykkel?
  hvordan er skateboard dekk laget?
  hvordan å designe skateboarding sko
  hvordan å mestre ollie på skateboard
  hvordan å bygge en skate deck
  hvordan å bygge en sykkel rampe
  hvordan vite om du virkelig trenger et bredt snowboard
  hvordan finne skateparks i ditt område
  hvordan gjøre skateboard dekk