hva gjør skateboard lagrene bra?

hva gjør skateboard lagrene bra?

I dagens skateboard industrien, reflekterer lagerets hastigheten sin kvalitet. Hovedmålet for bærende produsenter har vært å lage den raskeste lageret mulig. På begynnelsen av 1980-tallet, gjorde formelen for å skape en kvalitet skateboard peiling ikke eksisterer. United States peiling selskaper snart gikk ut av virksomheten som den japanske laget en billig laget og allment produsert skateboard peiling. United States peiling selskaper ikke slo an før tidlig på 1990-tallet

Historie

Japansk peiling produsenter kom opp med en patent for sin design i 1980. De japanske selskapene produserte disse billig laget skateboard lagrene til en ublu pris. Den japanske lagrene, som er for treg av mange i California skateboard scenen, ikke møte behovene til den progressive skateboard kulturen på plass i USA. Produsenter basert i California snart reist langt og bredt for å finne den raskeste og beste kvalitet peiling. Blikket til slutt falt på Sveits. Sveitsiske ingeniører har skapt den raskeste skateboard lagrene på dagens marked. De mest vellykkede lagrene produsentene i USA for tiden bruker den sveitsiske lageret design.

Funksjon

Den komponenten i skateboard oppsett som gjør at hjulene å rulle, kalt lagrene, kan nå en toppfart etter noen kraftfull skyver fra skater. To lagrene er trygt plassert i hver av de fire hjulene på skateboard. De to metal lastebiler fester hjulene, holder dem justert for å sikre en rett-rullende skateboard.

Potensielle

Det høyeste kvalitet lagrene tilgjengelig på det amerikanske markedet har potensial til å nå svært høye hastigheter. Når bombing en bakke, kan disse Swiss-konstruert lagrene nå topphastighet på nesten 30 mph. Skating en konkret park krever mindre enn en push som skater kan flyte hindringer uten å stoppe.

Advarsel

Hvis styret noen gang begynner å vingle, noe som kan føre til at løperen mister balansen og faller, utføre en rask power slide eller foten dra for å bremse fremdriften av lagrene. Nybegynner skateboardere bør holde seg unna bratte hellinger og store bakker ved bruk av disse topp kvalitet lagrene.

Forebygging /løsning

Skateboard Lagrene mister sin toppfart da introdusert for obstruktiv agenter som fuktighet og skitt. En plast lagerdekselet beskytter ballen lagrene mot støv og vann. Hvis lagrene viser tegn til å avta, pop av plast dekker og gni innsiden av lagrene med et tørt tørkepapir. Oppbevar skateboard på et tørt sted å opprettholde sin toppfart og kvalitet.


relaterte artikler


hvordan å feste en isøks leiekontrakten
hvordan å holde elektrisk briller fra tåkete
jeep offroad klubber i Louisiana
om elg ATV tilbehør
hva er skate boards består av?
bølgen bord reparasjon
hvordan komme i gang i MMA
hvordan man skal oppnå menneskelig reisen ved hjelp av en wingsuit
hvordan du får gratis skateboard ramp planer
hvordan forbereder en fjellklatrer for en tur?