enjoi skateboard triks og tips

enjoi skateboard triks og tips

Enjoi Skateboards, grunnlagt i 2000 av Marc Johnson, har en av de mest interessante og varierte lag i skateboarding. . Etter utgivelsen av deres klassiske, Bag of Suck i 2006, Enjoi skateboards har vært fremme i å produsere høykvalitets skate videoer. I 2010 Enjoi's team besto av favoritter Jerry Hsu, Louie Barletta, og Caswell Berry, en rytter for alle typer terreng.

Street skating

Street skatere utgjør størstedelen av vaktliste for Enjoi skateboard team. Dette betyr at disse løperne primært gjøre triks på naturlige objekter funnet i store byer, slik som trapp sett og rekkverk. Street skating tar også på hindringer som handicap ramper og marmor avsatser. Skatere som Jerry Hsu flip deres styret ned sett med trapper og ri bort jevnt. Louie Barletta utfører kreative triks som vegg-ritt og manualer. Caswell Berry sliper (skraper hans aksler) ned enorme trapp sett som han låser sine lastebiler (akselinstallasjoner) på rekkverk. Det vil ta år med praksis for å nå nivå for Enjoi teamet viser.

Overgang skøyter

I tillegg til å utvikle fantastiske street skateboarding ferdigheter, har de Enjoi teamet ferdigheter på overgangen. Overgang skating foregår på en slags rampe med stigning, kjent som en "tranny. " Mini-ramper figur i de fleste av overgangen skøyter episoder av Enjoi teamet deltar i. Løperne vil fange luft (alle fire hjulene av bakken) over mestring av rampen, mens fanget og tweaking brettene sine. Louie vil flip hans bord i og ut av mestring av overgangen, ligger på den øverste kanten av rampen. Nykommeren Ben Raemers viser ferdigheter utover sin alder som han utfører vanskelig flip trick variasjoner på store overført ramper.

Nyt

Den Enjoi skateboards merkenavn taler for seg selv. Enjoi skateboards, grunnlagt på bakgrunn av å ha det gøy, består av en tett sammensveiset gruppe venner. Enjoi synes ikke å ta skateboard industrien på alvor. Imidlertid produserer Enjoi konsekvent topp-kaliber profesjonelle skateboarding. Enjoi annonser i magasiner sjelden har skateboarding, men vanligvis en morsom eller ironisk bilde eller en melding. Enjoi Skateboards vist seg i 2006 med utgivelsen av Bag of Suck. Jerry Hsu tok den siste flekken med en to-sang delen som inneholdt noen av de mest tekniske og stilige skateboarding ennå.


relaterte artikler


reglene i syklusen polo
hvordan å lage en rampe av kryssfiner
enkel måte å bygge en skateboard ramp
hvordan kan jeg fikse mine skateboard lagrene som sitter fast?
hvor å fjerne voks fra et surfebrett
hvordan å bygge en snowboard
Slik BS boardslide på en skateboard
hvordan bygge woodsball bunkers
hvordan du kan designe din egen skitt sykkel grafikk
hvordan å lage en bmx skum pit