Forskjellen mellom rulleskøyter og rollerblades

Forskjellen mellom rulleskøyter og rollerblades

Rollerblade er et selskap opprettet i 1980, mens rulleskøyter har eksistert i nesten 100 år. Det er noen forskjeller, herunder pris, mellom rollerblades og andre merker av rulleskøyter som du bør være klar over

Inline Skating historie.

Inline skøyter ble utviklet i 1819 og kalt Petitbled. De var utviklet som en måte å få raskere hastigheter som vi ikke nådde på rulleskøyter.

Rollerblade Historie

rollerblades var designet av Scott og Brennan Olson for off-sesongen hockey trening i 1980. Av 1989, var de over 3. 3 millioner par rollerblades med over 30 millioner i finnes i dag.

Rollerblade Navn

rollerblades er bare et merkenavn på rulleskøyter. Det ligner på hvordan Band-Aids er selvklebende strips, men de fleste kaller selvklebende strimler av alle merker Band-Aids. Siden Rollerblade selskapet eier rettighetene til navnet, er de det eneste selskapet som gjør disse skøyter. Andre selskaper bygger rulleskøyter.

Priser

Per juni 2010, koster rulleskøyter rundt $ 80 og opp. Andre merker av rulleskøyter kan starte på $ 50 og gå opp per juni 2010.

Bygg

rollerblades er nesten identisk i bygg og anlegg til andre merker på rulleskøyter. Begge bruker polyuretan hjul og en støvel med borrelås stropper og shoestring. Høyere kvalitet hjul og støvler er tilgjengelige, noe som øker hastigheten, holdbarhet og smidighet.


relaterte artikler


Slik bbq mens flytende nedover en elv
hvor å endre olje i en seadoo
hvordan gjøre en is kniv
steder å strikkhopp i colorado
om snowboard vedlikehold
materialer brukt til å lage fallskjerm canopies
regler for mini baja
hvordan man skal forstå paintball stillinger
hvordan å bygge en morsom boks
hvordan bygge en lekeplass skateboard ramp