kule måter å snøre skateboard sko

kule måter å snøre skateboard sko

Selv om skateboarding sko kommer i en rekke former og farger, de kan tilpasses ytterligere ved snøring dem annerledes. Lære hvordan å snøre skoene dine i en rekke måter vil ikke bare gjøre skoene ser mer fasjonable, men de vil lette trykket på foten din og gir større støtte, også. Lære å snøre skoene tar litt tid og er noe som du kan bruke til å ikke bare din skøyter sko, men alle fottøy dine

!. Skjult Knot

Når skateboarding, hjelper det å holde blonder gjemt i slik at de ikke viser. Dette hindrer ikke bare blonder fra å rive, men det ser også ut mye kulere. For å gjøre dette, bare ta blonder og sett dem inn i eyelets nær tå på vanlig måte. Fortsett å snøre dem inn og ut av eyelets og jobbe deg opp til det andre-til-siste eyelet øverst på skoen. Nå knyt en knute med de resterende blonder og putt den bak tungen på skoen. Din sko har nå en skjult knute.

Straight Bar

Den rette baren gjør lissene går rett over tungen i stedet krysser hverandre. For å begynne, kjøre blonder gjennom bunnen eyelets. Ta den venstre enden av blonder og hoppe over andre eyelet og kjøre den vertikalt gjennom den tredje eyelet og blonder det over til eyelet ved siden av. Ta til høyre blonder og kjøre den vertikalt gjennom andre eyelet og bringe det over til eyelet ved siden av det, også. Nå bringe blonder at det er i den tredje eyelet og bringe det loddrett ned i femte og tvers. Fortsett å ta den andre blonder vertikalt til fjerde og tvers. Bring hver blonder gjennom de siste festet som er vertikalt over dem å fullføre. Knyt knute noen måte som du ønsker.

Hash Lacing

Denne variasjonen kalles hash teknikken på grunn av likheten av hasj merke symboler som blonder skaper. For å begynne, kjøre blonder gjennom bunnen eyelets. Ta den venstre enden av blonder diagonalt over til den fjerde eyelet. En gang i det fjerde, træ blonder til tredje eyelet som er rett under den. Ta til høyre enden av blonder og bringe den diagonalt over til den fjerde eyelet, også. Ta enden og skru den gjennom tredje festet rett under den for å lage den første hash symbolet. Gjenta dette trinnet for begge ender for å lage det andre og tredje hash symbol. Når den siste er opprettet remmene vil tråden gjennom de siste eyelet, hvor de er klare til å bli bundet.


relaterte artikler


hvordan du leser en surfe rapport
hvordan du handler for snøbrett
om tre for skateboard ramper
å surfe: spy en gjennomsnittlig backside bunn slå
hvordan å stoppe en ripstik
hvordan gjøre tre ramper
skateboard lastebiler informasjon
Slik duck dykke et surfebrett
historie honda motocross
hvordan komme til nybegynner topp-tau klatrer i Squamish bc