hvordan å kjøpe en sykkel hjelm

hvordan å kjøpe en sykkel hjelm

Bike hjelmer kommer i forskjellige former, design og stiler. Den typen som du trenger, vil avhenge av størrelsen og formen på hodet og den type sykling som du gjør. Det viktigste å huske når du ønsker å kjøpe en sykkel hjelm er sikkerhet og beskyttelse av hodet. Hodeskader forårsaket av sykkel ulykker påvirker tusenvis av mennesker hvert år
en.
Gå til en hederlig sykkelbutikk eller sportsutstyr butikken. Personer som arbeider i en sykkelbutikk kommer til å vite mer om hva sykkelen hjelmer å kjøpe da en kontorist fra et varehus vil.
to.
Tenk på stilen sist og sikkerhet først når du kjøper en sykkel hjelm. Se på hjelmer som har sikkerhetsfunksjoner innebygd i deres utformet som fargerike skjell og støtdempende polstring.
Tre.
Prøv på hjelmer som du er interessert i å sikre at de passer din hodet på riktig måte. Bike hjelmer skal være på nivå på hodet og være litt tettsittende. I tillegg bør det ikke være hull mellom hjelmen og omkretsen av hodebunnen.
Fire.
Shop for en god hjelm. Se etter sykkel hjelmer som har en CPSC klistremerke på innsiden av det. Selv om denne sertifiseringen ikke er lovpålagt, vil det hjelpe deg å få øye på kvalitet hjelmer som har viktige sikkerhetsfunksjoner innebygd i deres design.
Fem.
Bruk sunn fornuft ved kontroll av en sykkelhjelm. Sørg for at den ikke har designelementer stikker ut. Sjekk også for god ventilasjon. Unngå mørke farger, komplisert stropper, stropper som er smale og dårlig utformet visir som kan ta på ting i et fall.


relaterte artikler


hvordan å kjøpe en sykkel trøye
hvordan å sammenligne skimboards
hvordan du skal kle barnet for snowboard
merker av motocross sykler
Slik backflip fra et springbrett
hvordan å strekke for kickboksing
hvordan å kjøpe sykkel shorts
hvordan trene for boksing
Slik kjører du en basketball lovbrudd: skjerm
hvordan du kan nyte en Ohio State football game