hvordan vet reglene i tresteg

hvordan vet reglene i tresteg

The Triple Jump er en del av noen overordnede friidrett konkurranse. Utføres fra videregående skoler til college til Den internasjonale scenen i OL, det Triple Jump krever, hurtighet, smidighet og, selvfølgelig, at talent av å kunne hoppe. Her er reglene
en.
Sjekk dine fotarbeid. The Triple Jump skal bestå av tre deler. Den hop, trinn og hopp. Den hop må begynne og land på samme fot. Trinnet må begynne på den foten du landet på for hop og deretter lande på alternative fots. Hoppet er så gjennomført fra foten du landet på i trinn. Sekvensen er enten venstre, venstre, høyre, eller høyre, høyre, venstre.
To.
Remain i luften så lenge som mulig. Ingen del av kroppen din får lov til å berøre bakken mellom take-off line og sanden. (Gjør et cartwheel å gå litt lenger er ikke tillatt. )
Tre.
Bo i kjørefelt. Du må ta av fra kjørefelt der du nærmet seg. Dette ville være litt dumt eller vanskelig å prøve og endre, som beveger seg i noe annet enn en rett linje ville skade avstand.
Fire.
Hold fremover. Når du har fullført din hoppe og lande i sanden, må du ikke tilbake spor i sanden. Exit i motsatt ende. Dette er slik at dommerne kan få en nøyaktig lesing av avstand på hoppet ditt.
Fem.
Lær målingene. Hoppet er målt fra første merke noen del av kroppen din gjør i sanden. Gå med din momentum og fall så frem som mulig.
6.
Mind hoppe styret. Hvis foten oversteps hoppe styret (eller linje) vil du bli gitt en feil. 3 Fouls og du er ute.


relaterte artikler


hastighet stigen treningsøkter
steder å ri en bmx i nærheten av Wilmington, Ohio
hvordan spille første base i baseball
hvordan å fylle en baseball boks score
hvordan å innføre små barn til motorcross
Slik telemark ski støt
hvordan å bli den neste David Beckham
Hvordan kan jeg ri en cr 500 i skogen?
snøscooter løyper i taylor fylke, Wisconsin
hvordan man skal forstå hva som skjer under et løp pit stop