hvordan vet reglene for høydehopp

hvordan vet reglene for høydehopp

The High Jump krever fart og en hendig smidighet for å hjelpe forhandle manøvrering kroppen din over High Jump Bar. Mens det ser enkelt, det er faktisk regler man må følge spesielt med utfylling av High Jump. Her er reglene
en.
Take-off fra en enkelt fot. Når du starter høydehopp, må du forlater bakken fra en enkelt fot. Hvis du tar av fra 2, vil de hoppe bli diskvalifisert.
To.
Hold klar av bakken uten først å tømme baren. Dette synes noe åpenbart, men du har ikke lov til å berøre bakken eller landingsplass hvor som helst utenfor støttene uten først å tømme baren. Dette vil komme inn i bildet hvis du tilfeldigvis snublet og falt ned på matten i siste øyeblikk. Det forsøket ville være over.
Tre.
Gå av matten. Hvis stangen faller utenfor støttene etter at du har fullført hoppe, men før du forlater matten området, regnes det som en fiasko. Så når du har fullført din hoppe, går ut av matten raskt uten å ødelegge søyler.
Fire.
Motta 3 forsøk. Du får tre forsøk på å tømme baren på hver høyde. Etter 3 påfølgende svikt i en gitt høyde du vil bli diskvalifisert fra matten.
Fem.
Hold orden på feil. På slutten av konkurransen dersom to eller flere personer har fjernet det maksimale høyde, og deretter den personen med minst antall feil vinner. Hvis dette tallet er igjen lik, den personen med minst antall feil for den samlede konkurransen vinner. Hvis det er også et slips, en hoppe av kan gjennomføres med den personen som fjerner høyden erklært som vinner.
Seks.
Tilstrebe høyeste hopp. Hovedregelen er at den som fjerner den høyeste høyden ved å hoppe over baren vinner konkurransen.


relaterte artikler


hvordan å erstatte en sykkel dekk
hvordan du oppdaterer en oppblåsbar pool
hvordan du ser et mesterskap auto racing team race
hvordan bli en ski boms
hvordan å svinge en golfkølle
hvordan du gir opp for fotball
airsoft etiske retningslinjer
hvordan å få øye på potensielle skredfare
hvordan å trekke og gli løp i bassenget
hvordan å skifte en batting bur netto