hvordan man kjører en golf cart

hvordan man kjører en golf cart

Å kjøre en golf cart unngår å sløse gass og er også miljøvennlig som de fleste er elektriske. Mange tror kjører en golf cart kan ikke være mye forskjellig fra å kjøre bil, men de snart finne ut helt det motsatte er sant. Etter disse trinnene vil bidra til å gjøre ditt første golf cart oppleve en hyggelig en, i stedet for en pinlig en
en.
Påse at bremsen trykkes hardt ned og låses på plass før start. De fleste golfbiler starter ikke hvis bremsen er på, men det er alltid en god idé å dobbeltsjekke som et sikkerhetstiltak.
To.
Satte nøkkelen i tenningen og vri den forsiktig for å "På"-stilling. Du er ikke engasjere en motor, så en mild flick av håndleddet alt du trenger for å starte golf cart. Husk at siden flertallet av golfbiler er elektriske, vil du ikke "hører" det starter. Alltid anta at handlevognen kjører da i "On" posisjon.
Tre.
Sett golf cart i gear. De fleste har to gir: "F" for forover og "R" for revers. Kontroller at hendelen er låst på plass før du fortsetter med neste trinn.
Fire.
Trykk forsiktig på gassen. De Nøkkelordet her er "forsiktig. " Trykk til du hører at bremsen sprette ut av den låste posisjonen. Golfbiler starte på sin fulle hestekrefter, så vær forberedt på en liten støt.
Fem.
Slow ned når skarpe svinger, fordi golfbiler kan velte ganske lett. Du vil også være lurt å holde begge hendene på rattet når man svinger. Servostyring er ikke en standard funksjon i golfbiler, så du trenger litt ekstra muskelkraft når du gjør hårnålssvinger.
6.
Vær sikker på at når turen er over du trykker hardt på bremsen til du hører det klikker på plass.
7.
Fjern nøklene når vognen ikke er i bruk.

Tips og advarsler


 • Bare lade golf cart batteriet når det er lavt. Holde handlevogn på laderen hele tiden når den ikke er i bruk vil slites ut batteriet raskt.
 • aldri tillate folk å stå på golf cart mens den er i bevegelse.
 • Husk at de fleste vognene ikke er utstyrt med horn eller gjennomgang av speil. Vær alltid oppmerksom på dine omgivelser.


 • relaterte artikler


  hvordan bli en rugby referee
  hvordan å skjære slås på telemark ski
  hvordan å bruke hælen løftere med telemark ski
  hvordan du kan forbedre sykkelens skiftende ytelse
  hvordan å ri en ripstik oppoverbakke
  hvordan du bruker en redningsbøye
  hvordan å drible pucken i rullehockey
  hvordan du velger en infielder hanske
  Slik beredskap oppstigning i scuba
  hvordan å kaste en to søm fastball