hvordan spille tennis på leire domstol

hvordan spille tennis på leire domstol

Spille tennis på leire domstol er vesentlig forskjellig fra å spille på en hard bane eller gress underlag, og grusbaner anses av mange å være den vanskeligste tennis overflaten. Her er noen trinn som vil forbedre leire tennis spillet og forberede deg til din franske Open drømmer
en.
Vær tålmodig. Fordi leire tennisbaner spille saktere enn andre overflater, peker vanligvis varer lenger. Grusbaner ikke produserer mye av ikke-returnerbare skudd så godt condition er viktig siden du skal flytte frem og tilbake mye.
To.
Bland opp bildene dine. Grusbaner krever mye kreativitet fra overflaten bremser ned hardt skudd. Bruk ulike spinner og vinkler i stedet for bare prøv å slå den hardt. Overraskelsesmomentet er din beste venn på grusbaner.
Tre.
Sett toppspinn på skudd. Toppspinn fungerer godt på leire fordi spinn biter inn i leire godt, gir det en mer uforutsigbar sprett og det vil gjøre det vanskelig for motstanderen å sette motvirke spinn på det.
fire.
Play dypt på leire tennisbaner mer enn du ville gjort på harde baner eller gress. Spiller dypt vil gi deg mer tid til å planlegge skudd siden leire er tregere. Dette vil tillate deg mer kontroll over poenget i stedet for bare å reagere.
Fem.
Lær å skyve på leire. Leiren overflaten er forskjellig fra de andre overflater i fotfeste og sprett. Å kunne gli effektivt på leire vil tillate deg å komme til baller du ikke ville ha en sjanse til på hardere underlag.
6.
Gjør din motstander tilbake opp og slo dem med en dråpe skudd. Drop skudd kan være ødeleggende på leire og blandet med dype baller med masse toppspinn, kan slippe skudd gi deg en stor fordel.

Tips og advarsler


 • Clay er et godt underlag for å lære om eller praksis på grunn av dens krav fysisk og mentalt, og det er også mindre utsatt for å forårsake skader enn hardere underlag.


 • relaterte artikler


  hvordan du får barnet ditt klar for en fotballkamp
  hvordan man skal sparke en i svinge i fotball
  hvordan å kle på golfbanen
  hvordan du gjør en dykking header i fotball
  hvordan du gir og gå i felt hockey
  hvordan spille badminton
  Slik kjører du en hockey forsvar: Målet stell
  hvordan å få en racing sponsing
  hvordan å strekke hoften flexors før ski
  steder å ri alle terreng kjøretøy i nærheten av Richmond, VA