hvordan spille tennis på gress domstol

hvordan spille tennis på gress domstol

En gress tennisbane er den minst vanlige tennis overflaten på grunn av sin vedlikehold krav, men de mest gjenkjennelige tennisbanen, Centre Court på Wimbledon, er en gress domstol. Gressbaner spille raskere enn harde baner og mye raskere enn leire. Det er tydelig strategi du kan bruke til å forbedre gress tennisbane spillet
en.
Server hardt. Fordi gresset spiller så fort, hardere og raskere serverer vil gjøre motstanderen tilbake defensivt og kan føre til et ess. Ved hjelp av en skive tjene fungerer godt på gress, og kan sette opp en tjener-og-volley godt.
To.
Bruk tjener-og-volley teknikken. Å tjene-og-volley, gjør et kraftig tjene og deretter umiddelbart gå til nettet for å angripe dine motstandere tilbake. Hvis du tjener godt og motstanderen din har å returnere defensivt, bør du være i stand til å lage en lav spretter, rask bevegelse volley skudd som skulle vinne du poenget eller gi deg kontroll over det punktet.
Tre.

Hit flat skudd, noe som forårsaker at ballen flytter seg raskere og hjelpe du har kontroll på det punktet, i motsetning til høyere spretter eller luftig skudd.
fire.
Gjør slag kort og kompakt. Dette vil sette deg i stand til å gjøre offensive skudd på low-sprette, rask bevegelse baller på en gress domstol i stedet for å spille defensivt.
Fem.
Plasser din slår mot åpne dører og tilnærming nettet når det er mulig. Få din motstander flytte frem og tilbake på gress vil gi deg en bestemt fordel, og det ligger i nærheten mens motstanderen er i gang vil gjøre deg nesten ustoppelig.

Tips og advarsler


 • Grass domstolene blir slitt ned lett slik at retten vil stadig være i endring. De skiftende overflaten vil påvirke fotfeste og hvor ballen spretter, så du alltid må være på vakt om hvor du er og fra hvor ballen spretter.


 • relaterte artikler


  rafting rundt Chattanooga, Tennessee
  hvordan gjøre bueskyting mål
  ideer for hvordan å bygge en snowboard grind rails
  hvordan å treffe en høy, dyp tjener i badminton
  hvordan du kan nyte en Notre Dame fotballkamp
  hvordan du gjør et lyn drill i ishockey
  hvordan å kjøpe en bærbar basketball standard som gave
  hvordan å treffe en smash skudd i badminton
  hvordan du kan bygge din egen golfbane
  veiviseren scooter triks