hvordan du velger en putter

hvordan du velger en putter

Så mye som 50 prosent av din golf score kommer fra puttinggreenen. Ikke alle putteren er perfekt for enhver golfer, flere faktorer bør vurderes som merker, stiler og typer. Følg disse trinnene for å plukke den perfekte putteren
en.
Bestem lengden på putteren din i henhold til lengden på armene, ikke din høyde. Vanligvis, lange armer lik en kortere putter; korte armer lik en lengre putter. Standard for menn er 35 inches, mens 33 inches er standard for kvinner.
To.
Avgjør om du vil ha en offset ansikt eller ikke-offset ansikt. Dette er vanligvis bestemmes ved å velge hva som er best for den enkelte-noen som naturlig mål retten vil foretrekke en offset putter og golfspiller som har en tendens til å sikte venstre vil foretrekke en ikke-offset putter.
Tre.

Velg din stil putter hodet-blad, klubbe eller tradisjonelle. Bladet var den opprinnelige stilen som har blitt mindre populært. Den tradisjonelle stilen (en PING stil putter) er fortsatt populært, men klubbe stilen er den mest populære. Odyssey har gjort klubbe fasjonable ved å innføre "2-ball" putter. Dette gjør lining opp putt enkelt ved å lage det som ser ut som 3 golf baller på rad (den virkelige ballen og 2-ball putter hodet).
Fire.
Velg type shafting du vil, når du har bestemt på hodet type. De to typene shafting er hæl (eller bak) shafting og senter shafting.
Fem.
Vurder en ikke-tradisjonell putter, fordi det er to andre alternativer-den "lange puttere" og den "magen puttere. "Den" lange puttere "har blitt populært for spillere med ryggproblemer. Den" mage puttere "hjelp med justering og kontroll. Slutten av grepet hviler godt i midtpartiet og gir stabilitet for putter hodet til å flytte rett rygg og rett gjennom.
6.
Ta kontakt med din lokale PGA profesjonelle for å få hjelp i tilpassing putter din.


relaterte artikler


hvordan å passe skistøvler
Slik kjører du en fotball lovbrudd: reverse
hvordan bygge ski eller snowboard skinner i bakgården
hvordan man kan kjøpe skibindinger
hvordan terrengsykkel i snø
hvor å hindre i fotball
hvordan trene for roing
hvordan å forutse en blitz som en nfl-spiller
hvordan du angir Winter X-Games
hvordan du registrerer 406 EPIRB