hvordan du velger en dykke buddy

hvordan du velger en dykke buddy

Tenk på en god dykke kompis som din beste forsikring når du går dykking. Han eller hun vil være den nærmeste kilden til hjelp når du er under vann. Du kan også ha å yte hjelp i tilfelle hans eller hennes utstyr eller trening er ikke egnet for gjeldende forhold. Her er hvordan du får en god match
en.
Bli en dykkerklubb. Nesten alle dykk butikken har en, og mange høyskoler har de som er åpne for lokalbefolkningen som elsker Scuba. Dykkere er en sosial gjeng, og det er alltid noen som planlegger en tur og leter etter et dykk buddy.
To.
Se hvordan dykket kompis behandler hans eller hennes utstyr. Tross alt, dette er deres liv støtte systemet. Kjennskap til det er bra, uforsiktighet er uakseptabelt. Hvis de mangler respekt for deres utstyr, det er større sjanse for at du vil få til kausjon dem ut av lett unngås problemer senere på under et dykk.
Tre.
Finn ut hva slags dykking den potensielle dykket kompis liker å gjøre. Hvis du er mer komfortabel hengende rundt 60 fot og ser på fargerike tropiske fisker, dykking med en kompis som liker vrakdykking i en tørrdrakt er ikke til å fungere veldig bra. Noen er bundet til å bli frustrert, lei eller redd under dykket.
Fire.
Planlegg dykket sammen. Hvis noen prøver å gjøre alle beslutninger og ignorerer dine innspill, kan du ende opp på et dykk som du ikke er komfortabel med, eller ikke har trening for å gjøre suksess.
Fem.

Gå på magefølelsen. Husk, trenger du ikke en grunn til å nekte å dykke, og du trenger ikke en grunn til å nekte å dykke med noen som du er ubehagelig. Dette er en kardinal regel med dykking, og bare en idiot ville presse deg til å ignorere den.

Tips og advarsler


 • Nybegynneren dykkere kan gjøre gode dykke kamerater. Finn en som er forsiktig med hans eller hennes utstyr og prøver ikke å dykke utenfor hans eller hennes opplæring. Han eller hun er en langt bedre valg enn en erfaren dykker som har fått overconfident og litt slurvete med vedlikehold av utstyr eller riktig dykke prosedyrer.
 • Hvis du er en solo dykker på et dykk båt og du er sammen med noen som du er ubehagelig, be om å dykke med divemaster i stedet. Han eller hun vil vite hvor alle de kule ting er på dykket, uansett!
 • aldri dykket med noen som nedvurderer din trening eller erfaring for å gjøre seg selv føle seg overlegne. Du har ingenting å bevise for andre dykkere, noensinne.
 • Ikke bli blendet av en prospektiv dykk kompis sertifiseringer. Alle av opplæringen i verden ingen rolle om du ikke er komfortabel med ham eller henne.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage blogspot skins
  hvordan man kan kjøpe en ishockey hjelm
  hvordan du blir en rafting rådgiver
  hvordan å praktisere dine fotarbeidet i badminton
  å presse ballen i feltet hockey
  hvordan å bygge en drop-in ramp
  skateboard parker i Sør-California
  hvordan du skal kle barnet for ski
  hvordan å kaste en uavgjort i flygende plate golf
  hvordan spille 500 med en flygende plate