hvordan bli en rytmisk gymnast

hvordan bli en rytmisk gymnast

Turn er en flott sport, men det ser ut til å passe de av en kortere format mer. Fortvil ikke. Hvis gymnastikk er din kjærlighet, kan du overgang til en annen gymnastikk disiplin: rytmisk gymnastikk. ? Hvis Milla Jovovich lært å bli en rytme turner for sin rolle i handlingen filmen «Ultraviolet," hvorfor kan ikke du

trenger Du:.
Balls
Hoops.
Klubber.
Ribbons.
Halvparten sko.
Leotards.
Rope.


en.
Lær vanlig gymnastikk. Du kan gjøre dette ved å ta leksjoner på lokale treningssentre, som kan finnes i telefonboken eller online. Se etter treningssentre eller klubber som tilbyr rytmisk gymnastikk.
To.
Arbeidet med stretching. Du trenger å lære å sette kroppen i vanskelige stillinger som krever stor fleksibilitet hvis du ønsker å bli en rytmisk gymnast. Naturlig fleksibilitet er nyttig, men konstant stretching og, som Mary Sanders oppgitt, er over-stretching nødvendig.
Tre.
Arbeidet med kardio og utholdenhetstrening. Fordi rytmisk gymnastikk er en kombinasjon av ballett og kreative bevegelser til musikk, samtidig manipulere bånd, baller, ringer, tau og klubber i en koreografert dans-og-tørketrommel rutine, er muligheten til å ha utholdenhet avgjørende. Løfte vekter, løpe, og ellers krysse tog.
Fire.
Kjøp utstyret ditt. Du kan gjøre dette gjennom gym din, eller via nettsteder som Rhythmicgymnastics. com.

Tips og advarsler


 • å ta noen form for dans som ballett kan være en god måte å lære nåde og flyt av bevegelse for de som ikke vant til rytmisk gynmastics.


 • relaterte artikler


  hvordan å plukke opp høyre side reservedeler i bowling
  hvordan du gjør en hæl slå på en snowboard
  Slik tilbake layout stupe fra et springbrett
  hvordan å utføre den ultimate trikset på telemark ski
  ATV parkene i Houston
  hvordan å blø en clutch linje i en racerbil
  hvordan du gir opp for roller hockey
  hvordan å opprettholde en golf cart batteriene
  hvordan å få øye på et lavt slag i boksing som dommer mills lane
  hvordan de skal forsvare en direkte kick med en vegg