hvordan å lære reglene i pole vault

hvordan å lære reglene i pole vault

Pole Arkivmagnetbånd handler om å tømme baren med nåde, smidighet, likevekt og litt flaks. Mens det er kun noen få regler, er det viktig å følge dem, som dommere er raske til å diskvalifisere. Her er reglene for pole vault
en.
Tøm bar. Den viktigste regelen er at du må fjerne baren. Mens du kan pusse det, hvis bar faller utenfor støttene (og det vil ganske enkelt) så regnes det som et nederlag.
To.
Mind matten. Forsøket regnes som en fiasko dersom noen del av kroppen berører matten (eller noen ganger sand) før du fullfører et hopp over baren. Mange ganger vil du se mislykkede forsøk hvor vaulters ikke helt bruke pinnen riktig, savner hoppe og lande på matten. Dette regnes som en fiasko.
Tre.
Watch klokken. En konkurrent har 2 minutter å gjennomføre et forsøk på stavsprang. Etter den tid har det regnes som en fiasko.
Fire.
Hold orden på feil. Når du mottar 3 påfølgende svikt på et gitt høyde du er ute av konkurransen.
Fem.
Limit din feil. Som i lengdehopp, hvis det er uavgjort, konkurrenten med færrest antall feil vil bli erklært som vinner.
6.
Kjenn utstyret. I Pole Arkivmagnetbånd, reglene tillater deg å bruke svært lite utstyr. Hansker er ikke tillatt, bare kritt eller harpiks på hendene. Konkurrenten vekt må oppfylle kravene polen. Dette blir bekreftet av coach eller en dommer. (I hovedsak du ikke kan ha en person som er for tungt for pole deres. ) Ikke mer enn 2 lag med selvklebende tape kan kveiles rundt polen. Og du kan ikke gripe stangen over markerte plassering for "top-hånd. "


relaterte artikler


hvordan å lære om motorcross
hvordan oppføre seg i en bowlinghall
hvordan finne en lokal gjerde skole eller klubb
hvordan du gjør en Maradona flytte i fotball
hvordan å samle wwe memorabilia
hvordan å kjøpe en volleyball
hvordan å bygge en mini half-pipe ramp
hvor å installere en brenselcelle i en racerbil
hvordan å treffe en flat tjene i tennis
hvordan å lage en skiholder