hvordan å lære reglene i lengdehopp

hvordan å lære reglene i lengdehopp

Den lange hopp er en av stiftene i friidrett. Så enkelt som navnet det er gitt, består det av hvem som kan hoppe lengst fra et gitt punkt. Det høres enkelt nok, men her er noen regler du må ta hensyn til så du ikke får diskvalifisert
en.
Mind the take-off line. Ingen del av tå eller foten er lov å krysse take-off line. Hvis den gjør det, vil du bli gitt en feil. 3 feil og du er diskvalifisert fra konkurransen.
To.
Fly gjennom luften. Ingen del av kroppen din kan berøre bakken mellom take-off line og hvor du lander i sanden. Dette synes slags opplagt, men hvis du av en eller annen grunn snublet eller falt, som igjen ville være over, vil du motta en feil, og ville bli tvunget til å flytte til neste forsøk.
Tre.

Walk fremover. Når du har truffet sanden, kan du ikke tilbake på sporet gjennom pit. På den tiden dommerne prøver å få en nøyaktig lesing av hoppet ditt. Hvis du flytter tilbake gjennom graven du kan bli diskvalifisert.
Fire.
Fall fremover. Hoppet er målt fra stykket av kroppen din som treffer sanden nærmest take-off eller foul line. Så prøv og falle frem til å maksimere avstand.
Fem.
Sjekk dine feil. I de fleste konkurranser etter at du foul 3 ganger, er du diskvalifisert. Noen konkurranser begrense dette til to.


relaterte artikler


hvordan du gjør en rygg racing start
hvordan å praktisere dine fotarbeidet i badminton
hvordan man oppfører seg mens du spiller tennis
hvordan spille strategi i cricket
hvordan å lage en drag race video
hvordan å forberede seg til Iditarod
hvordan å kaste en rask pitch i softball
hvordan å bygge en skateboard boks med skinner
hvordan å treffe en stasjon skudd i badminton
hvordan å lande en skiløper