hvordan å være sikker på en speedbåt

hvordan å være sikker på en speedbåt

Speed båtene er en flott måte å senke temperaturen på en varm sommer. Ikke bare tilbyr de en kjølig bris, en sprut på halsen og en brunfarge, men de gir også muligheter for trening med strenge vann idretter som slanger og ski. Dessverre, hundrevis av båtulykker skjer hver sommer. Følg disse sikkerhetstips for å unngå katastrofe og har god tid på vannet
en.
Les opp på reglene. Hver kroppen av vann er annerledes. Pass på at du forstår lovene i innsjø, elv eller havet der du ferdes. Vær spesielt oppmerksom på der uten kjølvann soner begynner og slutter.
To.
Tell redningsvest. Speed båter må bære en redningsvest for hver person om bord. Hold et par statister rundt for reservedeler flotasjon enheter. Små barn har som regel å være iført redningsvest til alle tider-sjekk din tilstand båtliv lover for regler om spedbarn og småbarn
3
Lytt til radio eller TV. . . Båter i dårlig vær er en av de farligste tingene du kan gjøre. Leder for land umiddelbart hvis du ser lynet, hører torden eller mening en alvorlig endring i været.
Fire.
Bruk en spotter. Enten du trekker en rotfrukt eller skiløper eller bare gå for en ettermiddag tur, ta noen i båten som kan aktivt se etter hindringer i vannet. Dette er ekstremt viktig. En sjåfør og hans /hennes spotter må være på utkikk til alle tider for svømmere, skiløpere, rusk, uten kjølvann soner og andre båter.
fem.
Slow ned på grunt vann. Du kan gjøre alvorlig skade på speed båtens motor hvis du ikke er forsiktig i vann under 10 fot. Sett båten i fri dersom du er usikker på dybden.
6.
Idle eller slå av motoren når passasjerer går inn eller ut av hurtigbåt.

Tips og advarsler


 • gjøre et søk eller ring ditt lokale marina for en liste over båtliv regler for innsjø, elv eller hav i ditt område. Det er også en god idé å slå opp staten båtliv lover, som hver stat er litt annerledes.
 • Hver stat tilbyr båteiere utdanning klasser og litteratur for lite til ingen kostnad. Benytt deg av disse verdifulle ressursene hvis du planlegger en sommer med båtliv moro.
 • ulydig båtliv lover eller opptrer på en farlig måte mens på en speed båt kan ha store konsekvenser i form av heftige bøter! Vann politiet er ikke redd for å skrive fett billetter.
 • heteslag og solbrenthet snike opp på deg raskt. Ta med rikelig med væske på båten i tillegg til solbriller, en hatt og solkrem.
 • Ikke røyk mens fyre opp en båts gasstanker.


 • relaterte artikler


  hvordan du fullstendig re-streng en baseball eller softball hanske
  hvordan du kan lage ditt eget skateboard grind boks
  hvordan å klatre Mount Taranaki, New Zealand
  honda crf150 racing tips
  Slik knute en ski tau
  Slik sykkel gjennom Kina
  Slik kjører du en basketball lovbrudd: utenfor plukke og rull
  hvordan å slippe ut en klippe på ski
  å gå på ski i dyp puddersnø
  hvordan å plukke opp delt i bowling