hvordan å lære hockey historien

hvordan å lære hockey historien

Hockey er en av de eldste og mest etasjer profesjonell idrett spilles i dag. Følge sine røtter tilbake til Alaska og inuittene, er det så fascinerende en sport å lære om som det er å se på. For å fange det beste av hockey historie, følger du disse trinnene
en.
Lær av legender. Mange tidligere spillere, trenere og fans av spillet har skrevet memoarer og utgaver av sine erfaringer i hockey. Gjøre deg kjent med disse i første hånd kontoer vil hjelpe deg å få perspektiv på hva hockey betyr for mennesker med ulik bakgrunn og tidsperioder, og en forståelse for hvordan hockey kan forandre liv.
To.
Snakk til fansen. Mange fans som er viet til spillet har lært om sin historie fordi de elsker hockey i sin nåværende tilstand. Fans av en viss team vil trolig også har historier å fortelle om overtro og legender knyttet til det laget. Å snakke med fans som har fulgt spillet en stund kan avsløre lite kjente fakta om hockey som du kanskje ellers ikke kommer over.
tre.
Gå til det stedet hvor det hele begynte. Selv om hockey er en av de mest populære idrettene i mange europeiske og slaviske land, ingen steder er det elsket mer enn det landet der den ble født: Canada. Hockey er blitt vevd inn i stoffet i kanadisk kultur på en unik måte, og kanadiske fans hedre sin tidligere storheter så voldsomt som de vier seg til sin nåværende superstjerner. Visiting Canada vil gi deg innsikt i spillet og dens viktighet at du ikke får andre steder.
Fire.
Besøk Hockey Hall of Fame. Mens du er i Canada å slikke en kultur forankret i sleng skudd og tredoble dekes, stopp i Toronto og besøke helligdommen som finnes der for å minnes spillets storheter. Ved Hockey Hall of Fame, kan du finne alt fra visuelle skjermer detaljering utviklingen av spillet og historien til hvert enkelt lag å pensjonerte utstyr og monumenter og noen av spillets mest minneverdige karakterer og øyeblikk. Du kan også besøke trofeet rommet som huser Stanley Cup og hockey øvrige trofeer og lære historien til disse ettertraktede priser.
fem.
Gå til et spill. Hver en av de spillerne du ser på isen er der fordi de vokste opp ser en av legendene som bidro til å forme spillet år siden. De bestemte at de ønsket å score som en viss Detroit frem eller være en ustoppelig kraft i nettet som den legendariske Montreal keeper, og se dem spille i dag vil hjelpe deg å forstå hvordan disse siste hockey storheter bidratt til å gjøre framtiden skje mens de var også å lage historie.


relaterte artikler


Slik leadoff tredje base
Slik streng en lacrosse pinne
hvordan bygge et hjem rampe
hvordan å kjøpe et grunnleggende sett av ishockey utstyr
hvordan du kan dra nytte av en direkte kick
Slik kork en flaggermus
hvordan å forutse en blitz som en nfl-spiller
hvordan finne en god boksing trener
hvordan å bygge en batting bur
hvor mye koster det å parasail?