hvordan å forberede seg på en maraton

hvordan å forberede seg på en maraton

Du er en god løper og nyt holde opp en sterk tempo for lange avstander. Du ønsker å ta din kjører til neste nivå, men det å kunne trene for et maraton betyr mer enn bare presse deg selv hardere å kjøre en større avstand. Det er ting du bør ta til riktig forberede seg på en maraton
en.
Se lege. Det er hardt på kroppen å løpe og trene for et maraton, og det er best å få et fullstendig fysisk uansett hvor sunt du tror du er. Fortell legen din at du planlegger å løpe maraton.
To.
Bestem ditt nivå av forpliktelse. Å trene for et maraton, er du kommer til å trenge en god del av indre styrke og besluttsomhet. De psykiske aspektene ved å drive avstanden er like viktig som de fysiske. Vurdere andre utsalgssteder, for eksempel aa halvmaraton, hvis du mangler et ønske om å fullføre en full en.
Tre.
Velg et treningsopplegg. Snakk med ekspert løpere (en lokal løpeklubb kan peke deg i riktig retning) om hva du ønsker å oppnå. Timeplanen din bør faktor i hvorvidt du Målet er å fullføre løpet, avslutt med en bestemt tid, der du er nå som en løper, og hvor mye tid det er å trene før målet maraton. Start forsiktig og gradvis bygge treningen opp så det er lettere å feste med.
Fire.
Snakk med andre løpere. Få et større perspektiv fra folk som er opplevd så du vet hva du kan forvente både fysisk og psykisk som du trener. Velg en løpende klubb i ditt område, eller finne blogger og annen informasjon fra den løpende fellesskap på nettet.
fem.
Få riktig gir. Alle skoene er ikke skapt like, så kjøp fra en butikk som spesialiserer seg på runner's sko. Du må ha riktig passform, riktig design og riktig å bygge for foten din. Bruk de skoene for maraton trening bare.
6.
Spis riktig. Trening for en maraton, setter kroppen din under en enorm mengde stress. Spise riktig mat gir deg riktig drivstoff kroppen din trenger. Vær oppmerksom på fuktighet i tillegg, og snakke med en betrodd lege eller ernæringsfysiolog på både karbohydrater nivåer og riktig mengde vann eller andre væsker du må drikke.
7.
Stretch. Etter hvert som du utvikler din kjører musklene, blir de fastere. Hold dem fleksible ved å gjøre skikkelig oppvarming ups før du kjører, og strekk etterpå.

Tips og advarsler


 • Hold deg til en tidsplan. Konsistens, pacing, utvikling og utvinning er nøkkelen til god maraton trening. Den bygger disiplin til å løpe maraton, så bor med tidsplanen som du trener er en god test.


 • relaterte artikler


  hvordan å falle riktig på telemark ski
  hvordan å bruke seriøse condition til å trene unge fotballspillere
  hvordan å kaste en diskos
  hvordan å smøre kulelager
  hvor fort kan en yamaha ttr125 dirt bike gå?
  hvordan du gjør en finger rulle i basketball
  hvordan å utstyre deg selv for bueskyting
  hvordan du gjør en bryting dobbel etappe ta ned
  hvor å fastsette din softball swing
  Slik flick en fotball med hodet