hvordan å lære reglene i bryting

hvordan å lære reglene i bryting

Dateres tilbake til 708 f. Kr. Hellas, er bryting den eldste konkurranseidrett. I dag er det fulgt av millioner av fans over hele verden. Profesjonell bryting har ikke hard-og-rask regler, som mange kamper er øvd og målet er underholdning. Men amatør bryting er virkelig konkurransedyktig. Av de fem stiler-Folkstyle, Sombo, Judo, Freestyle og gresk-romersk-de tre siste er inkludert i OL og ledes av International Wrestling Federation (FILA)

trenger Du:
Book på amatør bryting, slik som "The Ultimate Amateur Wrestling Guide" av Edward A.
 Moore.
.
 


en.
Lær de grunnleggende reglene i alle stilarter av amatør bryting. En konkurranse består av to konkurrenter, hver prøver å overvinne motstanderen ved å tvinge skuldrene å berøre gulvet. Alle konkurranser utføres på bryting matter. En wrestling matte er et sirkulært område på ni kvadratmeter, definert av en grense ca 1 1 /2 meter høy. Internasjonale konkurranser involverer tre veiledere som overvåker spillet konkurransen: formannen, dommeren og dommeren.
to.
Lær scoring regler som gjelder for amatør bryting. En utøver kan få poeng på fem måter. En Takedown innebærer å ta kontroll fra en nøytral posisjon, for en reversering, du får kontroll fra en defensiv posisjon. Escape betyr rømmer fra motstanderen kontroll. I eksponering, tvinger du motstanderen er tilbake til matten, og for løfting, du løfte motstanderen og utsetter ryggen mens i defensiv posisjon.
Tre.
Forstå regler som en amatør brytekamp kan vinnes. En utøver vinner som standard når begge motstanderens skuldre er festet på matten. En seier av tekniske fall skjer når en utøver har en 10-poengs ledelse over motstanderen. En seier ved vedtak er nødvendig når verken motstanderen oppnår en seier, den med flest poeng blir erklært som vinner. Det er en vinner med stor avgjørelse dersom resultatet avviker med tre poeng eller mindre. En utøver vinner av teknisk knock når motstanderen er slått ut, og kan ikke konkurrere.
Fire.
Skill OL-stilen reglene. En match består av en fem-minutters periode. Det er fullført når en utøver vinner, scorer en seier, oppnår en vinner eller scorer flest poeng (se reglene i trinn 3). Hvis begge brytere har ikke mer enn tre poeng, skriver de en 3-minutters overtid perioden. Hvis ingen oppnår mer enn tre poeng, tjenestemenn velge vinneren.
Fem.
Innse at det er noen spesielle regler for Freestyle bryting. I denne stilen, kan en bryter utføre angrep i hele kroppen av sin motstander.
6.
Kjenn reglene spesifikke for gresk-romersk bryting. Brytere kan bare holde motstanderen over midjen. All bruk av bena for forsvar eller scoring er forbudt. Bruke bena til å holde motstanderen nede er forbudt, som er tripping. Ethvert forsøk fra gresk-romersk brytere å beseire motstanderen må gjøres med hendene.
 

Tips og advarsler


 

  • Freestyle bryting er den mest populære stilen i verden .
  • Wrestling er egnet ikke bare som en sport, men som en hobby.
  • Wrestling krever riktig ernæring, forsvarlig hvile og styrking av bakre musklene.


relaterte artikler


hvordan å lage et teppe skate
hvordan å lage blogspot skins
hvordan spille strategi i bryting
hvordan man kan kjøpe bryting sko
hvordan å lære reglene i bryting
hvordan å lære sumobryting
hvordan å lære stranden bryting
surfebrett skum tetthet
airsoft etiske retningslinjer
snøscooter x spill