hvordan å gjenopprette en tapt ski i pudder

hvordan å gjenopprette en tapt ski i pudder

Jeg beklager å si at denne artikkelen ikke inneholder noen vidunderlige nye løsninger på hvordan å finne en tapt ski. Finne en ski tapt i dyp puddersnø er en stor smerte. Det tar lang tid, og du må bare være tålmodig og håpe på det beste
en.
Mest sannsynlig, hvis du mistet en ski, var du involvert i en slags fall. Når du har sluttet tumbling, se deg rundt det nærmeste området først.
To.
Hvis du føler at ski utgivelse, prøver å se hvor det går, eller ringe ut til en venn som du har mistet en ski så han kan holde et øye for det. Dette er nyttig i tilfelle ski skyter utfor.
Tre.
I beste fall kan du ha i bånd eller lang sløyfe på skiene. Dette vil gjøre ski utvinning mye lettere som du kan følge leiekontrakten eller se etter slutten av båndet poking opp av snøen.
Fire.
Hvis det ikke er noen ski å bli sett , ta av andre ski, plante den fast i snøen og begynner sakte å gå tilbake gjennom trinnene oppover. Bruk polene til å grave i snøen og hjelpe deg å se.
Fem.
Hvis du ikke har funnet dine ski etter en time (eller to), og du er klar til å gi opp, stopp av skipatruljen kontoret. De kan ha hatt det snudde seg i, eller hvis ikke, i hvert fall de kan være på utkikk etter det som de patruljerer.

Tips og advarsler


 • Prøv å kjøpe ski med fargerike topp ark eller i det minste ski som ikke er helt hvit. Dette vil gjøre dem lettere å finne i snøen.


 • relaterte artikler


  hvordan du får en boarding straffespark i ishockey
  hvordan å trene for en cross-country sykkel-tur med noen tidligere sykkelopplevelse
  hvordan å kjempe i ishockey
  hvordan å bære en uniform fekting
  hvordan gjennomføre en 5-på-5 fotballturnering
  hvordan spille hot-box
  hvordan å lære rytter vaulting
  hvordan spille curling
  hvordan spille 2 på ett lovbrudd i ishockey
  hvordan du kan redusere Spook i hesten din