hvordan å bryte løypa på nordic ski

hvordan å bryte løypa på nordic ski

Når du er kjent med det grunnleggende i langrenn, er det morsomt og spennende å bryte dine egne stier. Din Langrennsski vil åpne opp dekar og hektar av back land for leting. Det er best (og minst frustrerende) for å starte i områder som er relativt flatt. Golfbaner og store enger er gode steder å praktisere "bryte trail"

Du trenger:. .
Langrennski
Topografiske kart (valgfritt).
Vann.


en.
Å bryte løypa på langrennsski, vil du ønsker å investere i back-country nordiske ski. De er bredere gjennom dekket på ski, noe som gir deg mer flyt over dyp snø. En back-land binding system er en god ide hvis du tror du vil bli ski tilbake landet ofte, utstyret er tyngre og kraftigere. Du vil også ønske å investere i staver med store kurver nederst.
To.
Å bryte løypa på nordiske ski, vil du bruke samme feste og glid bevegelse som når du er på ski i preparerte løyper. I dyp snø, må du trampe ned med ski og til å pakke ned snøen foran deg. Du vil også bruke kortere glir, eller trinn, for å sikre at du holder balansen og opprettholde god form.
Tre.
Når du bryter stien og kan ikke se skiene under snø du ønsker å konsentrere seg om å holde knærne og anklene rett, da dette vil sikre at skiene er rett.
fire.
å holde tuppene på skiene fra å komme begravd i snøen , vil du ønsker å montere bindingen av skiene ryggen eller bakoverlent veldig lett når du er på ski.

Tips og advarsler


 • Vær forsiktig så du ikke bygge opp for mye fart. Komme opp i pulver etter et stort fall kan være slitsomt.
 • Alltid ski tilbake landet med en venn.
 • Med mindre du er opplært i snøskred bevissthet, være ute av ryggen landet for de første dagene etter en stor snø, og holde seg borte fra mønet linjer.


 • relaterte artikler


  hvordan å bygge en snowboard rampe
  hvor å fastsette en pitching maskin
  hvordan å kjøpe vann aerobic videoer
  hvordan du ser en PGA-turnering
  hvordan å kurere en bit med en golfkølle
  hvordan å justere kroppen din for en golf swing
  hvordan å kjøpe flyttbare cleats for fotball
  hvordan bli en Usta offisiell
  hvordan bli en innebandy klubb
  hvordan å oppleve gledene ved whiffle ball