hvordan å truge i alpine enger, california

hvordan å truge i alpine enger, california

Snowshoeing er en morsom måte å trene utendørs i vintermånedene. Løyper som holder seg opptatt med turgåere hele sommer relativt forlatt i vinter, slik at snowshoeing deltakerne en fredelig utendørs opplevelse. Snowshoeing løyper florerer i vakre Alpine Meadows, California, som handler om en fem-minutters kjøretur fra den nordlige bredden av Lake Tahoe

Du trenger:. .
Truger
vinterklær.
vann.


en.
For å komme til den nordlige bredden av Lake Tahoe, kan du fly inn i Reno-Tahoe International Airport, omtrent en time unna. De har bakketransport alternativer tilgjengelig. For å komme til Lake Tahoe, vil du ønsker å dra nordover på 395, så vestover på I-80.
To.
Hvis du ikke har snowshoeing utstyr, kan du leie utstyr fra en mangfold av butikk i Reno, Truckee og Tahoe City. Du vil ønske studere vanntette støvler, truger og staver.
Tre.
Bli Alpine Meadows Road via California Hwy 89. Se etter Five Lakes Trail hodet på høyre side. Svært begrenset vinteren parkering er tilgjengelig på stien hodet, eller du kan parkere i Alpine Meadows skiområdet parkeringsplass.
fire.
Når du har parkert bilen din i en snø vennlig sted (legg frontruten-vindusviskerne opp hvis det er snø), vil du feste din truger på. Mest sannsynlig truger vil ha en reim som går rundt på baksiden av hælen, og foran på tå. Dra stroppene stram å unngå dem å falle av.
Fem.
Break sti opp til Five Lakes-området. Det er en relativt bratt mil og en halv lang motbakke, så stien sakte begynner å flate ut før du når den første sjøen. Innsjøene er alle relativt nær hverandre. Forvent hele turneen til å ta ca 2 1 /2 time.

Tips og advarsler


 • Husk å ta minst en liter vann og en liten matbit å holde energien oppe.
 • Vær forsiktig med vinterværet! Hvis du ser en storm som kommer inn, eller om sikten er dårlig, la turen en annen dag.
 • Det flotte med truger er å kunne bryte dine egne stier men vær klar over orientering din. Når du får litt borte, begynner alle fjell å se det samme.


 • relaterte artikler


  hvordan mager dip
  hvordan å bygge en snowboard tabletop
  hvordan man kan kjøpe ishockey keeper blockers & hvalbåtene
  hvordan man kan organisere et nabolag baseball kamp
  hvordan å bygge en snowboard halfpipe
  hvordan å mestre tennis skudd
  hvordan du kan utvikle avstandskontroll når man setter
  hvordan å tape en hockey stick
  hvordan å gjøre fremover swizzles i kunstløp
  hvordan å passere en annen sykkel i en sykkel kjørefelt