hvordan å kle på riktig måte for en jeger show

hvordan å kle på riktig måte for en jeger show

Horse show er svært konkurransedyktige, spesielt i jeger disiplin. Utseende er halve pakken når du viser, mens ytelsen kompenserer den andre halvparten. Det ordtaket "hvis du ikke kan handle den delen, se den delen" spiller en alvorlig rolle i å vise hester, særlig på større kretser. Selv om det kan være dyrt å kjøpe passende klær, husk at påmeldingsavgiften for disse viser er like dyrt. Ved å bruke litt ekstra penger, vil du merke en betydelig forskjell i hvordan du føler, utføre og sted. Nedenfor er noen mote tips for kvinner å prøve i jegeren ringen

Du trenger:.
Credit Card
. Tack Store.


en.
Start ved å ha skikkelig høye støvler. Ikke vis i gummistøvler. I jegeren ringen, felt støvler er stilen.
To.
Flytte forbi støvler, har en jakt pels som passer skikkelig og er på mote. Marineblå er alltid bra. Andre farger som vil fungere er grå, lysere blå, lys jeger grønne og noen brune. Svart er OK kun på enkelte anledninger.
Tre.
Pass på at pelsen har tre knapper i fronten, festet pelsen fortiden brystet. Pelsen skal passe over skuldrene og skreddersy inn i sidene og litt over baken med sideåpninger.
Fire.
Buy britches som er beige med en side glidelås og i en størrelse som passer godt gjennom kalven, men løse gjennom låret og bak. Skreddersydd Sportsman og Ariat er generelt de beste merkene.
Fem.
Plukk ut viser skjorter som er konservativt farget, passer godt og har to knapper på kragen. Ha alltid skjorten være rent og strøket for konkurranse.
6.
Finn en ASTM godkjent hjelm som passer hodet komfortabelt. Noen ganger stilen er ikke alltid det du måtte ønske, men passformen er den mest avgjørende. Hjelmen må være det meste svart og solid. Ikke vis i lyset ventilert hjelmer som ligner sykkel hjelmer.
7.
Sett sammen antrekk. Pass på å brette i skjorten din, har du rett krage, trekke skjorten ned gjennom fronten på deg kappen, sette på et belte, har håret opp og innsiden av hjelmen, bruke sorte hansker og alltid ha polert støvler.

Tips og advarsler


 • Se etter salg. Mange nettsteder har gode avtaler.


 • relaterte artikler


  hvordan du kjøper en softball balltre
  hvordan å fikse lekkasjer i idrett baller
  hvordan bli et flagg fotball
  hvordan å utføre regnbuen bevege seg i fotball
  hvordan en plate golf hyzer kaste
  hvordan å ha et par ski støvler
  hvordan du kan trene for høydehopp
  hvordan spille jai Alai
  hvordan å introdusere barn til seiling
  hvordan vet reglene for treg pitch softball