hvordan å kjøpe en stomp pad

hvordan å kjøpe en stomp pad

Stomp pads er en svært nyttig snowboard tilbehør. De gir ryggen foten trekkraft når du får av en stolheis. De kan også brukes til å fjerne snø fra bunnen av støvelen din, slik at det passer bedre i din bindende. Hvis du ikke har en stomp pad allerede, les videre om hvordan å gjøre denne viktige kjøpet
en.
Hvis du nettopp har kjøpt et nytt snowboard oppsett, sjekk boksene med bindinger, støvler og bord. Stomp putene er noen ganger inkludert gratis med andre kjøp.
to.
Hvis du ønsker eller trenger å kjøpe en ny stomp pad, først bestemme hvilken form og størrelse du ønsker. Stomps pads kommer i et stort utvalg av former, størrelser og farger. Så lenge din stomp pad er stor nok til å tåle vekten av støvelen din, og liten nok til å passe på dekket av forumet ditt, kan du få noen puten du vil.
Tre.
Det finnes et stort utvalg av billige Stomp pads tilgjengelig på Internett, og eventuelle ski eller snowboard butikken vil ha dem også. Shop rundt!
Fire.
Når du kjøper trampe pad, sørg for riktig lim er inkludert for å få puten inn i styret. Hvis den ikke, må du kjøpe noen sterke klare tape på en lokal jernvarehandel.
Fem.
Plasser stomp pad like foran bindende for ryggen din fot. Oppbevar den sentrert eller litt i fronten av sentrum på forumet ditt. Happy riding!


relaterte artikler


hvordan å sette backspin på en tennis swing
hvor å putte i sterk vind
hvordan å lage en sykkel førstehjelp kit for barn
hvordan Rollerblade
hvordan å kaste en knuckleball i slow-pitch softball
hvordan å treffe en perfekt tennis volley
hvordan å ri kulekjøring på snowboard
hvordan å lære historien om kunstløp
hvordan du reiser med golfkøller
hvordan du kan forbedre basketball håndtering ferdigheter i syv minutter om dagen